Datum: 20/02/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Le Canonnier
OH Leuven pakt match op leven en dood als volgt aan met gewenste resultaat
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Moeskroen-Péruwelz en OH Leuven vechten cruciaal duel uit

OH Leuven pakt match op leven en dood als volgt aan met gewenste resultaat
Foto: © photonews

Slechts twee punten scheiden Moeskroen-Péruwelz en OH Leuven van elkaar. Met nog 4 speeldagen te gaan kruisen beide degradatieklanten vanavond de degens.

De spanning zal te snijden zijn op Le Canonnier. Verliezen is voor beide ploegen immers uit den boze. Om met een goed gevoel naar Henegouwen te trekken, besloot het OHL-bestuur haar abonnees bij te springen met 10 euro per aangekocht ticket. Op die manier worden de Leuvenaars aangemoedigd door ruim 700 meegereisde fans.

OH Leuven doet tegen RMP weer een beroep op Kostovski en Le Postollec. Beide heren zaten tegen Lokeren een strafdag uit. Rougkalas is met een blessure twijfelachtig.

Les Hurlus kunnen maar beter winnen om de overige degradatieconcurrenten in het vizier te houden. Coach De Boeck mist echter Mulic en Dussenne die geschorst zijn. Rechtsachter Peyre, die zich in Gent blesseerde aan de knie, haakt af.

Wie pakt drie gouden punten?

Moeskroen-Péruwelz? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 135 euro op. Meer vertrouwen in OH Leuven? Dan kan u met een gokje voor hetzelfde bedrag 186 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

Meer nieuws