Datum: 27/02/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: King Power at Den Dreef
Houdt OHL het hoofd koel tegen KVO, want hoe reageren spelers en fans op de bom die losbarstte?
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

OHL speelt in onvoorziene omstandigheden cruciaal duel tegen KV Oostende

Houdt OHL het hoofd koel tegen KVO, want hoe reageren spelers en fans op de bom die losbarstte?
Foto: © photonews

Een dag nadat Leuvenaars Romain Reynaud en Rudy Riou in opspraak kwamen omdat ze mogelijk gewed hebben op duels van de eigen ploeg, wacht voor OHL de bittere ernst. In de drie resterende matchen moet de club zich van de sportieve afgrond weten te redden.

De vraag is überhaupt of de spelers klaar zullen zijn voor de belangrijke ontmoeting met KV Oostende. Want hoe zullen spelersgroep en fans vandaag reageren op de bom die gisteren losbarstte?

Riou en Reynaud zitten bovendien gewoon in de kern. Met verdediger Volovyk die onzeker is (lees er hier meer over) en de geblesseerde Rougkalas bestaat de kans dat beide heren gewoon tussen de lijnen staan.

KV Oostende heeft de ontwikkelingen aan Den Dreef vanop een afstand gevolgd. De Kustboys trekken met één doel naar de studentenstad. Bij winst verzekert de kustploeg zich van deelname aan PO1. Antunes en Ovono zijn out.

Kan OHL de rode lantaarn kwijtspelen?

Gelooft u in winst van OH Leuven? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 150 euro op. Meer vertrouwen in KV Oostende? Dan kan u bij een poging voor hetzelfde bedrag 165 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze link.

Meer nieuws