Datum: 27/02/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Het Kuipje
'Money time' in de Kempen: Westerlo en Moeskroen oog in oog met elkaar in spannende degradatieklepper
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

‘Money time’ in de Kempen: KVC Westerlo en Moeskroen oog in oog met elkaar in razend spannende degradatieklepper

'Money time' in de Kempen: Westerlo en Moeskroen oog in oog met elkaar in spannende degradatieklepper
Foto: © photonews

KVC Westerlo en Moeskroen nemen het vanavond tegen elkaar op in de misschien wel spannendste affiche van het weekend. Beide ploegen zijn in een hevige strijd om het behoud verwikkeld en willen maar één ding: de drie punten.

Westerlo kreeg vorige week een flinke tik van Club Brugge (6-0), maar die nederlaag leken Bob Peters en zijn jongens vrijwel onmiddellijk te kunnen plaatsen. De wedstrijd van vandaag, tegen rechtstreekse concurrent Moeskroen, is natuurlijk véél belangrijker.

“Geen schorsingen of blessures oplopen, dat was het belangrijkste”, gaf Peeters vorig weekend nog aan. Dat lukte, al moet de oefenmeester van de Kemphanen het wel stellen zonder Matthys, Schouterden, Lolo en Jeurissen.

Moeskroen tankte vertrouwen tegen OH Leuven

Over naar Moeskroen dan. Les Hurlus verrasten op de vorige speeldag vriend en vijand door OH Leuven in een dolle slotfase alsnog op te rollen. De ploeg van Glen De Boeck klom zo op naar de 14e plaats, die het deelt met… Jawel, Westerlo.

De Boeck kan rekenen op een nagenoeg volledig fitte kern, al is verdediger Peyre nog een tijdje uit de roulatie. Er eveneens niet bij: Markovic. De aanvaller is geschorst.

Waag er een gokje op!

Denk jij dat Moeskroen kan winnen in het Kuipje? Waag er een gokje op bij Unibet. Nog geen account bij Unibet? Maak er dan een aan via deze link en neem jouw welkomstbonus van 60 euro onmiddellijk in ontvangst.

Meer nieuws