staStandard
lokSporting Lokeren
Datum: 13/09/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Standard moet reageren onder Ferrera na de catastrofe in Brugge
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing Standard-Lokeren

Standard moet reageren onder Ferrera na de catastrofe in Brugge
Foto: © photonews

Een regelrechte vernedering was het, exact twee weken geleden in Brugge, voor Standard Luik. 7-1 werd het in Jan Breydel. Tijdens de interlandbreak kwam Yannick Ferrera aan in Luik, benieuwd of hij het schip recht kan trekken.

Ferrera nam een risico, de coach deed het erg goed met Sint-Truiden, maar moet nu proberen om zich niet te verbranden aan Standard. Hij kan alvast niet rekenen op Legear, Scholz en Enoh (geblesseerd) en Teixeira (geschorst).

Selectie Standard: Thuram, Hubert, Vits, Andrade, Arslanagic, Dussaut, Fiore, S. Mmaee, Van Damme, Badibanga, Brüls, A. De Sart, J. De Sart, Dossevi, Knockaert, Trebel, Yatabare, Emond, Santini en Yattara.

Ook Sporting Lokeren kende geen al te goeie start. Bob Peeters kreeg er de aartsmoeilijke taak om icoon Peter Maes te vervangen. Ook Hans Vanaken vervangen is uiteraard niet gemakkelijk. Lokeren staat momenteel voorlaatste, dus ook voor Peeters is het stilaan moneytime.

Selectie Lokeren: Abdurahimi, Ansah, Copa, Bolbat, Dessers, Dujardin, Enoh, Geens, Ghadir, Ingason, Maric, Melnjak, Miric, Ninaj, Odoi, Overmeire, Patosi, Persoons, Starzynski, Ticinovic en Verhulst.

Standard is favoriet bij UNIBET. Bij een goeie gok van 60 euro op de Rouches kan je 111 euro opstrijken. Die 60 euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws