Datum: 19/09/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Diaz Arena
Kortrijk zal het geweer van schouder moeten veranderen in Oostende

KVK zal toch iets moeten laten zien

Kortrijk zal het geweer van schouder moeten veranderen in Oostende
Foto: © Photonews

Het treintje van Oostende dendert maar door. Vanavond krijgen ze KV Kortrijk op bezoek, een ploeg die niet direct staat voor attractief voetbal. Wat brengt een botsing tussen twee spelstijlen teweeg? Straks hier te volgen vanaf 18u...

Yves Vanderhaeghe heeft enkel positieve selectieproblemen. Zijn ziekenboeg is leeg en niemand is geschorst. En dus blijft hij vasthouden aan Kevin Vandendriessche op zijn middenveld en moet Jali zich tevreden stellen met de bank.

Voor de rest blijft hij het geloof bewaren in de elf die de voorbije weken indruk maakten. Dus met Akpala en Cyriac in de spits. Musona moet dus ook hopen op een invalbeurt.

Walem moet met iets anders op de proppen komen

Johan Walem liet zijn ploeg nog geen attractief voetbal brengen en dat werkt op het systeem van de supporters. Aan de Kust zal hij echter met iets op de proppen moeten komen, want voor de eigen goal kruipen, werkt niet tegen Oostende.

Met Kage en Tomasevic nog altijd geblesseerd mist hij wel een deel creativiteit. En de schorsing van Kamara is ook een streep door de rekening.

Doet Kortrijk iets tegen favoriet Oostende?

Oostende is torenhoog favoriet voor deze wedstrijd. Een gokje van 60 euro op Kortrijk kan u echter al 264 euro opbrengen. Denkt u dat Akpala de eerste goal gaat maken? Wel dat kan al 378 euro in het laatje brengen. Waag via deze link uw kans...

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent