kvoKV Oostende
staStandard
Datum: 30/10/2016 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Diaz Arena
KV Oostende wil Rouches met lege sporttas naar Luik sturen
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KV Oostende - Standard

KV Oostende wil Rouches met lege sporttas naar Luik sturen
Foto: © Photonews

KV Oostende krijgt vanmiddag het bezoek van Standard. De Luikenaren willen absoluut winnen aan de Belgische kust om de voeling met de top zes niet te verliezen.

KV Oostende telt momenteel twee punten meer dan Standard. Met andere woorden: de Kustboys krijgen de kans om een rechtstreekse PO1-concurrent een mokerslag toe te dienen.

Extra goed nieuws voor Yves Vanderhaeghe. Michiel Jonckheere en Sebastien Siani maken hun terugkeer in de wedstrijdselectie na enkele weken blessureleed.

Aleksandar Jankovic moet dan weer puzzelen. Met Alexander Scholz mist de coach van Standard alvast een hele belangrijke pion. Al is de Luikse kern breed genoeg om dat verlies op te vangen.

"Ik wil me absoluut tonen tegen mijn ex-club", is Landry Dimata gedreven. De jonge aanvaller scoorde in de jongste twee wedstrijden voor KV Oostende. De bezoekers zijn gewaarschuwd...

Blijven de punten in de Koningin der Badsteden?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET alvast een leuke 162 euro op. Denk je eerder dat de wedstrijd op een gelijkspel zal eindigen? Dan mag je maar liefst 195 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws