Datum: 27/01/2017 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Essevee op bezoek bij zwarte beest in zwarte land, maar met nog plannen op transfermarkt: "Heb nog iets in mijn hoofd"

Volg Charleroi - Zulte Waregem hier LIVE

Essevee op bezoek bij zwarte beest in zwarte land, maar met nog plannen op transfermarkt: "Heb nog iets in mijn hoofd"

Het midweekvoetbal heeft nog maar net zijn poorten dichtgeslagen, of daar is al weer de volgende speeldag. Zulte Waregem kan een extreem goede zaak doen, maar ook Charleroi heeft nog serieuze doelen.

In de heenwedstrijd werd het 1-1 tussen beide teams, maar de vijf voorgaande wedstrijden werden door Charleroi gewonnen in de competitie. De Zebra's staan bovendien vijfde en een thuiszege tegen Essevee kan hen helpen in de strijd om play-off 1.

Félice Mazzu moet wel Pollet, N'Ganga, Zajkov en Saglik missen. Francky Dury van zijn kant kan geen beroep doen op Derijck, die last heeft van de knie. Yoan Severin zal na zijn aardig debuut dus meer dan waarschijnlijk opnieuw Baudry flankeren centraal achterin.

Denemarken is een interessante markt

Zulte Waregem heeft nu al meer punten dan dat het vorig jaar had na 30 speeldagen. Alles wat ze nu nog rapen is bonus om in play-off 1 te raken én daarin competitief te zijn voor de Europese plaatsen. Dury wil alvast nog wat versterkingen, zoveel is duidelijk. "Ik heb nog iets in mijn hoofd."

"Denemarken is een interessante markt", blikte hij vooruit op eventuele extra nieuwkomers. Onder anderen Ankersen wordt nog genoemd bij Essevee, waar Bala vermoedelijk voor het eerst op de bank zal zitten. En er zijn nog pistes waar wordt aan gedacht.

Wie pakt de punten op Mambourg? Via onze gratis bonus tot 80 euro aan 200% kan u er meteen 144 euro maken als Charleroi wint en zelfs 172 als Essevee wint. Zet HIER in!

Meer nieuws