gntKAA Gent
chaCharleroi
Datum: 21/12/2017 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
AA Gent mikt op revanche tegen Carolo's
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

AA Gent kan Club Brugge een dienst bewijzen

AA Gent mikt op revanche tegen Carolo's
Foto: © photonews

Wanneer Yves Vanderhaeghe het over de ongeslagen reeks (in competitie) van AA Gent heeft, rekent hij de wedstrijd in Charleroi daar gewoon bij. Die nederlaag kwam er na een onbegrijpelijke blunder van de Videoref.

Gent had er namelijk een penalty moeten krijgen na handspel in de zestien van Charleroi. De bal ging niet op de stip en de Carolo's wonnen met 2-1.

Tel daar nog eens de blamerende bekeruitschakeling tegen KV Kortrijk en de onterecht afgekeurde winning goal van Gigot in Luik bij en je weet dat de Buffalo's gemotiveerd aan de aftrap zullen komen.

Geen Bronn

Naast Renato Neto en Franko Andrijasevic, die al langere tijd geblesseerd zijn, mist AA Gent enkel rechtsachter Dylan Bronn door schorsing. Wellicht komt Foket nog eens op de back-positie in actie van bij de aftrap.

Ook bij Charleroi, dat afgetekend tweede staat in de stand, is er een afwezige op de back. Francis N'Ganga heeft last van een contractuur aan de dij en zal zijn plaats afstaan aan Nurio Fortuna. Mits een overwinning komt Charleroi tot op acht punten van Club Brugge.

Selectie Charleroi: Baume, Mandanda, Penneteau, Nurio, Marinos, Bedia, Benavente, Lukebakio, Zajkov, Saglik, Ilaimaharitra, Fall, Tainmont, Martos, Hendrickx, Rodes, Diandy, Baby, Dessoleil, Rezaei.

Volgens UNIBET is AA Gent favoriet. Bovendien krijg je via deze link nog een bonus tot 80 euro!

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent