Volg de match tussen Charleroi en KV Oostende live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 24 reacties...

Charleroi - KV Oostende

Goal
Doelpunt van Franck Tsadjout (Onbekend Onbekend)
Kan het nog pijnlijker? Ja hoor. Tsadjout heeft de bal maarvoor het intikken. 5-0.
1
Charleroi-KV Oostende: 0-0
1
De bal rolt op Mambourg!
Charleroi - Oostende is op gang gefloten.
2
Het eerste kansje uit de partij is voor de thuisploeg, maar Ondoa heeft weinig moeite met de bal van Fall.
10
Charleroi blijft baas, maar we wachten wel nog op een eerste échte kans uit de partij.
15
De eerste echte kans is voor Nicholson. Na een knappe dribbel van Bruno trapt hij een halve meter naast.
20
KV Oostende heeft nog niet al te veel getoond. Al tekenen de Kustboys uiteraard voor een puntje hier. Zeker na de nieuwe nederlaag van Cercle Brugge.
23
De kwaliteit van de wedstrijd is er de laatste minuten niet echt op vooruit gegaan. De eerste helft is intussen halverwege.
27
Nicholson kopt, maar Ondoa is bij de les.
33

Goal
Doelpunt van Shamar Nicholson (Kaveh Rezaei)
Charleroi zet het overwicht van het eerste half uur om in een doelpunt. Nicholson is de schutter van dienst. 1-0.
35
Nog tien minuten tot de rust. Oostende zou toch stilaan eens in de buurt van Penneteau mogen komen.
39
Daar is Oostende plots. Bataille wordt diep gestuurd en staat plots oog in oog met Penneteau. De ervaren doelman brengt redding.
43
We zijn in de slotffase van deze eerste helft beland. Krijgen we nog opwinding?

Scheidsrechter
Rust
Charleroi - KV Oostende: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.