Volg de match tussen Charleroi en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

1
Charleroi-Zulte Waregem: 0-0
2
Géén snelle openingsgoal voor Charleroi
Charleroi lijkt meteen de score te openen, maar het doelpunt wordt afgekeurd voor buitenspel.
5
De thuisfans zijn niet te spreken over de afgekeurde goal en schreeuwen 'Arbitre corrompu', maar de beslissing van de VAR was gewoon correct.
9
Zulte Waregem knokt zich opnieuw in de wedstrijd. We kijken naar een leuke beginfase.
13
Zulte Waregem zet een knappe aanval op, maar het schot van Vossen mist alle richting.
19
Rezaei komt dicht bij de 1-0, maar De Fauw pakt uit met een heerlijke sliding. Het was wel opnieuw randje buitenspel en de VAR zou sowieso nog wel zijn zegje hebben gedaan.
19:39
Zulte Waregem met tien
Marcq pakt zijn tweede geel en moet gaan douchen.
23
Zulte Waregem krijgt een tweede corner. De eerste helft is intussen halverwege.
28
We naderen het half uur. Beide teams houden elkaar behoorlijk in evenwicht, al komt het meeste doelgevaar toch van de thuisploeg.
31
Bruno haalt uit na een hoekschop van de bezoekers, maar Penneteau redt zonder al te veel problemen.
36
We naderen stilaan de rust. Krijgen we nog een doelpunt te zien in deze eerste helft?
36
 Gele kaart voor Massimo Bruno

37
 Gele kaart voor Damien Marcq

38
Vossen stuurt Larin weg met een heerlijke halve omhaal, maar de Canadees werkt zwak af. Hier zat veel meer in.
40
Om een onverklaarbare reden nog altijd geen eerste goal in Charleroi - Zulte Waregem
Een minuut na dé kans op de openingsgoal van Larin, Moet Fall er aan de overkant altijd 1-0 van maken. Hij wil rond Bossut gaan, maar die laatste tikt de bal heerlijk uit zijn voeten.
44
We krijgen drie minuten extra.
45+1
 Gele kaart voor Jelle Vossen

45+3

Goal
Doelpunt van Kaveh Rezaei (Ali Gholizadeh)
Rezaei blijft ijzig kalm en tikt de 1-0 voorbij Bossut. Meteen ook de ruststand.
45+4
 Gele kaart voor Davy De fauw

Scheidsrechter
Rust
Charleroi - Zulte Waregem: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt opnieuw op Mambourg
Charleroi en Zulte Waregem zijn er opnieuw aan begonnen!
54
Tweede treffer van Rezaei wordt afgekeurd
Rezaei lijkt de score te verdubbelen, maar zijn doelpunt wordt afgekeurd voor buitenspel.
56
 Gele kaart voor Marco Ilaimaharitra

56
 Gele kaart voor Nurio Fortuna

58
Larin laat gelijkmaker liggen
Larin komt dicht bij de 1-1, maar Penneteau redt prima. De Canadees mag meteen gaan rusten.