Stadion: Jan Breydel

Herbeleef Club Brugge - SK Beveren (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Club Brugge en SK Beveren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 282 reacties...

Philippe Clement heeft enkele verrassingen in petto. Hans Vanaken, dit seizoen nog geen enkele match gemist, start op de bank. De jonge De Ketelaere start in zijn plaats. Linksachters Sobol én Ricca zijn ook titularis omdat Deli in laatste instantie geblesseerd uitviel. Krmencik en Schrijvers vormen het aanvalsduo. Arnauld Mercier voert drie wissels door. Milosevic verhuist naar de invallersbank, waardoor Sula van de flank naar het centrum wordt geschoven. Ook Jur Schryvers komt in het team, net zoals flankspelers Koita en Dierckx.
1
Club Brugge-Waasland-Beveren: 0-0
1
Club Brugge trapt de partij op gang
Vormer en Schrijvers nemen de aftrap voor zich. Wat doet Club Brugge, met Hans Vanaken op de bank, tegen Waasland-Beveren?
4
Club probeert de bezoekers meteen bij de keel te grijpen. Ondertussen poort Schrijvers zijn tegenstander, maar het vervolg leidt tot niets.
5
Vormer ivndt het hoofd van Ricca met een vrijschop. De verdediger kopt naast.
7
Diatta zoekt Foulon op. De linksachter lost het goed op.
10
Sobol mikt zijn volley hoog over. De poging was wel het proberen waard.
12
Eerste tegenprik van Waasland-Beveren... Schryvers net niet
Daar is de eerste tegenprik vanwege W-B. Koita zoekt Schryvers aan de tweede paal, maar die wordt net niet bereikt.
14
Sobol moet opruimen
Opnieuw dreigt W-B via Koita. Hij haalt de achterlijn en zijn voorzet wordt opgeruimd door Sobol.
17
Diatta profiteert van een slordigheid achterin bij de Waaslanders. Zijn voorzet wordt in hoekschop gewerkt.
24
Krmencik houdt zijn verdediger af en trapt over. Meteen daarna gaat de vlag omhoog voor buitenspel. Club heeft moeite om een gaatje te vinden.
27
Club vindt moeilijk een gaatje
De organisatie van Waasland-Beveren staat goed. Jackers heeft nog niet moeten ingrijpen.
27
 Gele kaart voor Jur Schrijvers
Afbreken tegenaanval
29
Club krijgt corners bij de vleet, maar door de wind is het moeilijk om er iets mee te doen. Ricca mikt voor de tweede keer naast met het hoofd.
34
 Gele kaart voor Djihad Bizimana

36
Diatta snijdt naar binnen en viseert de korte hoek. Ver naast.
40

Goal
Doelpunt van Mats Rits (Brandon Mechele)
Waasland-Beveren kreeg een corner van Club Brugge maar niet weg. Eerst was er een goeie save van Jackers, maar op de inzet van Rits had hij geen verhaal.
43
Diatta zet Krmencik alleen voor de keeper, maar de spits mist opnieuw. Hij stond ook buitenspel.
45
Geweldige combinatie van W-B belandt in corner
Waasland-Beveren combineert zich een weg door de Brugse defensie. Sula besluit op doel, maar een verdediger ligt in de weg.
45+2
 Gele kaart voor Din Sula
protest

Scheidsrechter
Rust
Club Brugge - Waasland-Beveren: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
18:48
Club met een voorsprong de rust in dankzij Rits
Veel balbezit voor blauw-zwart in de eerste helft, maar niet bijster veel kansen. Vijf minuten voor de rust reageerde Rits het snelst bij een klutsfase: 1-0.
46
De bal rolt weer in het Jan Breydelstadion
Kan Waasland-Beveren voor een stunt zorgen in de laatste 45 minuten.
50
Vanaken begint aan zijn opwarming
Vanaken begint aan zijn opwarming en een applaus rolt van de tribunes.
52

Goal
Doelpunt van Tuur Dierckx (Daam Foulon)
Vukotic stuurt Foulon de ruimte in met een goede lange bal. De linksachter brengt goed voor en Dierckx legt zijn ex-club het zwijgen op.
54
 Gele kaart voor Eduard Sobol

55
Koita legt aan en vindt een Brugse verdediger in de baan van zijn schot.