Volg de match tussen Moeskroen en Cercle Brugge live, samen met vele andere supporters.

De bal rolt op Le Canonnier. Wat gaat het hier geven?
4
De studieronde is volop bezig. Kan Cercle Brugge er iets van maken?
7
Eppel met een actie, maar hij loopt uiteindelijk gewoon de bal over de achterlijn. Geen corner!
10
Het bezoekersvak in Moeskroen zit eivol. De Vereniging gelooft er nog in.
13
Foutje op Olinga, gevaarlijke vrije trap voor Moeskroen, maar alles waait over zonder blazen.
16
We zijn een dik kwartier ver. Cercle Brugge wil er het beste van maken, maar raakt voorlopig nog niet helemaal aan het doel van Moeskroen.
17
Minuut 16 is ook hier in Moeskroen een minuut voor Miguel Van Damme, de Cercle-goalie die vecht tegen leukemie.
21
Het mag wat meer zijn, voorlopig blijven we gespeend van echt grote kansen.
22
Cercle Brugge is baas
Cercle Brugge is halverwege deze eerste helft baas op het veld van Moeskroen. Veel kansen hebben we wel nog niet gezien.
23
Hotic met een scherpe voorzet, Wimmer zit er tussen en zo bijna in eigen doel! Wel een hoekschop!
25
De bezoekers zetten nu door. Een bal blijft hangen in de zestien, maar Mohamed kan wegwerken.
26
Vrije trap Hoggas, net over de kooi van Jean Butez.
30
Oostende staat ondertussen op voorsprong tegen Zulte Waregem, dus is het alle hens aan dek voor Cercle Brugge!
39
KV Mechelen is op voorsprong gekomen tegen Waasland-Beveren. Cercle kan hier vandaag dus opnieuw een uitstekende zaak doen.
43
Ook Zulte Waregem is intussen langszij gekomen tegen KVO
45+2
Cercle Brugge claimt een strafschop voor handspel, maar krijgt die niet.

Scheidsrechter
Rust
Moeskroen - Cercle Brugge: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:46
Rusten in Moeskroen - Cercle
Cercle Brugge gaat zonder doelpunt, maar als baas de rust in. Het behoud kan nog altijd voor de Vereniging.

55
De poppetjes gaan even aan het dansen. Lardot lost het op met twee gele kaarten.
56
Vervangen Stipe Perica
Ingevallen Benjamin Van Durmen

65
We kijken naar een matige pot voetbal, maar dat zal Cercle worst wezen. Eén doelpunt kan hen opnieuw een reuzenstap dichter bij het behoud brengen.
71
Moeskroen kruipt achteruit, Cercle gaat op zoek naar meer dan één punt.