Zulte Waregem: Louis Bostyn - Daniel Opare - William Bianda - Olivier Deschacht - Laurens De Bock - Damien Marcq - Ibrahima Seck - Gianni Bruno - Jannes Van Hecke - Jean-Luc Dompé - Jelle Vossen
Bank: Tomáš Chorý - Bassem Srarfi - Cameron Humphreys - Sammy Bossut - Nikos Kainourgios - Mikael Soisalo - Eike Bansen - Abdoulaye Sissako - Omar Govea

KV Kortrijk: Adam Jakubech - Gilles Dewaele - Timothy Derijck - Trent Sainsbury - Eric Ocansey - Yevgen Makarenko - Michiel Jonckheere - Julien De Sart - Faïz Selemani - Pape Habib Gueye - Ilombé Mboyo
Bank: Yani Van Den Bossche - Mohamed Badamosi - Jovan Stojanovic - Lucas Rougeaux - Petar Golubović - Marko Ilić - Brendan Hines-Ike

De bal rolt in Waregem.
2
Meteen heel wat vuurwerk ... rond het stadion dan toch...
5
De studieronde is bezig. Jonckheere met de eerste opwinding, maar Bostyn duwt prima in corner. De hoekschop levert niks op.
8
KV Kortrijk is het gretigst begonnen, zoveel is duidelijk.
11
Het vuurwerk naast het veld heeft nog geen gevolg gekregen erop.
13
Dan toch eens Essevee, maar Vossen kopt nipt naast.
16
De Sart probeert het van ver, maar de bal gaat ook ver naast.
19
We hadden wat meer verwacht van deze Vlasico. Een kans aan allebei de kanten, meer was er nog niet echt te zien.
23
Eerst De Sart en dan Makarenko met een zwieper uit de tweede lijn, evenveel keer naast.
26
Kortrijk leidt op punten, maar een echte tik werd nog niet uitgedeeld.
30
Essevee laat zich eens zien. Dompé met een leuke dribbel, maar meer dan een corner komt er niet uit.
31
Op de hoekschop is het Seck met de kopbal, maar ook deze gaat nét naast.
35
Het tempo is nog wat verder ingezakt. Wie breekt het open voor de koffie?
38
We kabbelen nu echt wel richting rust ...
41
We zagen dit weekend een aantal erg spectaculaire wedstrijden, maar de Vlasico biedt ons voorlopig niet al te veel. Wel wat kansjes en wat intensiteit, maar voorlopig geen doelpunten.
44
Selemani met de actie, maar Deschacht haalt er de angel uit. We naderen de koffie!
45+1
Krijgen we extra minuten of meteen naar de rust? Sowieso lijkt het met 0-0 richting de pauze te zullen gaan.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+20
Geen extra minuten en zo dus 0-0 halfweg. Kortrijk kreeg iets meer mogelijkheden, maar het kan aan beide kanten openbreken.
46
De bal rolt opnieuw aan de Gaverbeek. Bij Essevee één nieuwe naam: Chory komt er in de spits bij, Bruno blijft binnen.
46
Vervangen Gianni Bruno
Ingevallen Tomáš Chorý

48
Wie breekt het open na de pauze?
51
Goede kans voor Selemani, maar Bostyn kan redden!
55
Kortrijk blijft baas, maar kansen blijven nu even uit.
58
Gueye met een goede controle, maar de opvolging is geen probleem voor Bostyn.
61
We zijn een uur ver en het blijft wachten op doelpunten. Gaan we die krijgen?
62
Vervangen Damien Marcq
Ingevallen Bassem Srarfi

65
Net als in de eerste helft plots een grote kans voor Seck, maar hij krijgt de bal opnieuw niet binnen!
68
Halfweg de tweede helft. Wie breekt het open? Het blijft wachten op een doelpunt ...
70
Corner voor Kortrijk, de bal raakt niet weg en na wat geharrewar is het Vossen die kan wegwerken.
74
Een kopslag van Vossen, maar Jakubech gaat goed naar de grond en haalt er de angel uit. We gaan richting het einde van de wedstrijd.
77

Goal
Doelpunt van Tomáš Chorý (Jean-Luc Dompé)
Daar is dan toch de 1-0! De ingevallen Chory trapt een lekkere voorzet van Dompé in het dak van het doel van Jakubech.
79
Vervangen Michiel Jonckheere
Ingevallen Yani Van Den Bossche

80
De bezoekers gaan nu moeten komen, de tijd begint stilaan toch te dringen.
83
Mboyo met een leuke actie, maar de actie van Selemani wordt in corner gegleden. Die hoekschop levert niks op.
88
Krijgen we een doelpunt voor KV Kortrijk? De VAR is het aan het nakijken...
Een schot uit de tweede lijn, in de herneming is er Vandenbossche die de gelijkmaker weet te maken. Komt de VAR nog tussen?