andAnderlecht
antAntwerp
Datum: 13/03/2022 13:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 31
Anderlecht-Antwerp: de strijd om de Champions' Play-offs met de hete adem van Gent in de nek

Volg Anderlecht-Antwerp hier vanaf 13u30

Anderlecht-Antwerp: de strijd om de Champions' Play-offs met de hete adem van Gent in de nek
Foto: © photonews

Anderlecht-Antwerp, het gaat op het scherp van de snee worden. Beide clubs vechten voor hun plaats in de Champions' Play-offs, want ze voelen de druk die AA Gent aan het zetten is.

Anderlecht moet - zoals geweten - Wesley Hoedt missen en Vincent Kompany wou zijn opties om hem te vervangen nog niet prijsgeven. Killian Sardella natuurlijk, maar de jonge verdediger werd vooral op de flank uitgespeeld en heeft nog niet veel geluk gehad in de matchen die hij dit seizoen speelde. Wij opperden ook dat het mogelijk was dat Amir Murillo of Marco Kana naar het centrum van de verdediging verhuisden. Maar wie weet komt Kompany nog met een andere oplossing.

Bij Antwerp neemt Buta de plaats in van De Laet, die voor onbepaalde tijd rust krijgt. Benson moet dan weer samen met Balikwisha steun gaan verlenen aan Frey. Die laatste is de gevaarlijkste man bij Antwerp. Benieuwd of hij ook deze keer de netten gaat weten te vinden.

Anderlecht is thuis wel nog de grote favoriet. Een gokje bij betFIRST op Antwerp kan u al 6,75 keer uw inzet opleveren? Geïnteresseerd? Ga vlug eens kijken via deze link.

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent