ohlOH Leuven
antAntwerp
1-0
1-1
Datum: 26/02/2023 16:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Volg straks live: Kan Antwerp tegen OH Leuven opnieuw richting pre-WK-vorm klimmen?
Volg straks live: Kan Antwerp tegen OH Leuven opnieuw richting pre-WK-vorm klimmen?

Na enkele mindere matchen lijkt het voor OH Leuven moeilijker en moeilijker te worden om play offs te spelen straks. Antwerp is dan weer in volle jacht op leider Racing Genk.

Vorige week sloop Antwerp twee puntjes dichterbij Racing Genk en deze week kan het op nummer 2 Union inlopen. Meer zelfs, na de 1/9 van de Union kan Antwerp op gelijke hoogte plekje twee in het klassement bestrijken.

Antwerp begon met 27/27 zeer sterk aan het seizoen maar kende nadien een dip. Vlak voor de WK-break haalden ze een 2-0 achterstand tegen Club Brugge op tot een 2-2 gelijkspel. Dat punt zorgde er echter voor dat Antwerp uit de top 2 viel tot... vandaag?

OH Leuven heeft 5 punten goed te maken op nummer 8 Cercle Brugge. De troepen van Marc Brys konden al 6 wedstrijden niet winnen. "Het is frustrerend dat er geen rendement gekoppeld wordt aan onze inzet", klinkt het bij de coach zelf.

De heenwedstrijd tussen Antwerp en OH Leuven  werd alvast een leuk schouwspel. Beide ploegen hadden toen 6/6 en bekampten elkaar met open vizier waardoor het 4-2 werd voor Antwerp. Krijgen we straks ook zoveel doelpunten?

Meer nieuws