Volg de match tussen Zulte Waregem en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

Wat kan Essevee in eigen huis tegen de 'bestvoetballende ploeg' van het land? Volg het hier LIVE!
Zulte Waregem - KRC Genk: 0-0

5
Tambedou en Nemeth in een duel aan de rand van de zestien. De VAR vraagt een interventie ...
8
Na veel vijven en zessen gaat de bal op de stip. Genk kan zo snel op voorsprong komen.
9

Goal
Doelpunt van Bryan Heynen (Penalty)

10
Heynen twijfelt niet en maakt er 0-1 van vanop de stip. Genk meteen op rozen.
14
Essevee met de poging tot reactie, maar voorlopig zonder grote kansen.
17
Trésor met een zwabberschot op de vrije trap, maar geen bedreiging voor Bossut. Ook de corner even later levert niks op.
20
Wat kan Zulte Waregem nog? Voorlopig weinig kansen.
24
En daar is het nieuwe vreugdegebaar voor Genk. Nemeth maakt er 0-2 van.
25

Goal
Doelpunt van András Németh (Daniel Munoz)

27
 Gele kaart voor Borja López Menéndez

27
Genk probeert door te drukken. De zoveelste corner, geen 0-3 voorlopig.
30
Halfuur ver. Wat brengt de eerste helft nog?
33
Zulte Waregem zet nu een beetje druk stilaan. Wat levert dat op de komende minuten?
35
Trésor heeft de 0-3 aan de voeten en kan nog meegeven met verschillende ploegmaats. Hij is zelfzuchtig en trapt hoog over.
37
We komen in de buurt van de rust. Zulte Waregem nog eens met een schuchtere poging uit de tweede lijn, maar dat brengt weinig zoden aan de dijk.
41
En zo kabbelen we stilaan richting rust. Wat krijgen we nog deze eerste helft?
42
Vossen brengt de spanning terug in de wedstrijd. Hij werkt van dichtbij de 1-2 tegen de touwen. We hebben weer een wedstrijd.
43

Goal
Doelpunt van Jelle Vossen (Alieu Fadera)

44

Goal
Doelpunt van Bryan Heynen

44
En meteen na de 1-2 is daar meteen de 1-3 van Heynen. Hij vloert Bossut in de korte hoek.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

Goal
Doelpunt van Daniel Munoz (Mike Trésor Ndayishimiye)

56
Wat krijgen we nog in de tweede helft? Dompé met de voorzet, Fadera met het schot. Geen probleem voor Vandevoordt.
61
Uurtje ver. Krijgen we nog wat? Het tempo ligt heel wat lager dan in de eerste helft, zoveel is duidelijk.
63
 Gele kaart voor Patrik Hrosovský

65
De buit is al even binnen voor Genk. Zien we nog iets van Essevee?

69
Halfweg de tweede helft. Essevee moet nu echt iets gaan verzinnen ... Leye brengt onder meer Braem in, kan hij nog iets veranderen aan de zaak?
72
Genk is baas boven baas. Wel mooi om te zien spelen. Wat wissels geweest aan beide kanten, veel levert het niet op.