Appelterre-Eichem
Kemzeke
Datum: 12/11/2006 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Stadion KE Appelterre-Eichem
Appelterre nieuwe leider na winst
Gentil Dossche
| 0 reacties
Appelterre nieuwe leider na winst
Foto: © SC

       
E. Appelterre - Kl. Kemzeke 2-0
 
Door het verlies van leider Eeklo bij Vrasene kon Appelterre de koppositie overnemen. De tabaksplanters deden wat ze moesten, al liep dat niet van een leien dakje.
 
De bezoekers vatten hun opdracht het best aan en dat ondanks een vrij felle tegenwind. Van Hoyweghen en Joosten lieten goede kansen onbenut, aan de overzijde beantwoord door pogingen van Bart Van Onsem en Van Den Brande. Na een tiental minuten werd het evenwicht hersteld en noteerden we vooral slechte passes langs beide kanten.
 
De tweede helft teerde op een bedenkelijk peil. Bij het begin van het slotkwartier diende Detienne te handelen bij een uitbraak van De Waegeneer. Van Onsem vond Malfliet in twee tijden in gebreke. Na voorbereidend werk van De Saegher telde Cardon de bezoekers helemaal uit. Perez en El Asjadi konden niet meer milderen.
 
E. Appelterre: Detienne, Sonck, Moulart, Van Istendael, VandenBrande, Fonck (61’ Spitaels), De Durpel (86’ Somers), De Saegher, Van Onsem, Berth (77’ Cardon) en De Meyer.
 
Kl. Kemzeke: Malfliet, Joosten, Peirsman, Saman, Silverans, Suys, Perez, De Decker (62’ De Waegeneer), Antheunis (81’ Belhaj), El Asjadi en Van Hoyweghen.
 
Doelpunten: 79’ Van Onsem 1-0, 81’ Cardon 2-0
 
Gele kaarten: Sonck, Antheunis, Moulart en Saman
Rode kaart: 83’ Van Hoyweghen (tweemaal geel)