Kerksken
Kemzeke
Datum: 01/10/2006 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Willy Michiels Stadion
Kerksken en Kemzeke delen de punten
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kerksken en Kemzeke delen de punten
Foto: © SC

In een tempoloze, fel tegenvallende wedstrijd bakten beide teams er niets van. Met elk één punt kregen ze meer dan voldoende.
 
De gasten kregen langs Perez wel de eerste kans, maar Wittenberg redde met de voet. Direct daarop verlengde diezelfde Perez met het hoofd een voorzet van Saman in de winkelhaak (0-1). Kerksken reageerde langs Vanslembrouck. Zijn vizier stond echter slecht gericht. Aan de overzijde konden Saman en De Waegeneer de thuisportier niet in gebreke stellen. Verder kregen de plaatselijke spitsen geen enkele bruikbare bal.
Na de kampwisseling ging geel-blauw, onder impuls van speler-trainer Georges Arts, aanvallender spelen. De Brabander miste van dichtbij de gelijkmaker. Na een vrijschop van Cooreman bracht De Schepper de bordjes dan toch in evenwicht (1-1). Aan de overkant liet De Waegeneer de kans op een nieuwe voorsprong onbenut. Buyl mikte over en doelman Malfliet had flink wat moeite met een door de wind gedragen hoekschop van Cooreman. Naar het einde toe namen beide teams risico’s. Dit resulteerde in een knap afstandsschot van Cooreman dat door Malfliet vanonder de lat werd gebokst. Een geldig doelpunt van Silverans werd voor vermeend buitenspel afgekeurd. In de slotminuten kroop de thuisploeg door het oog van de naald toen Silverans op aangeven van Perez de paal trof.
 
FC Kerksken: Wittenberg, Standaert, Van Durme, Vanslembrouck, Buyl, De Schepper, Cooreman, De Brabander, Van Boxtael (74’ Meerman), Piro en Arts.
 
Kl. Kemzeke: Malfliet, Joosten, Peirsman, Saman (72’ Antheunis), Silverans, Ruys, Perez, De Decker (65’ Van Hoyweghen), Naets (72’ El Asjadi), Martens en De Waegeneer.
 
Doelpunten: 8’ Perez 0-1 en 56’ De Schepper 1-1.
 
Gele kaarten: Buyl, De Schepper en Van Boxtael.
 
Rode kaarten: 60’ Martens (tweemaal geel) en 77’ Piro.