Terjoden-Welle
Eendracht Opstal
Datum: 13/12/2009 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Sportpark Terjoden
Opstal haalt leider Terjoden onderuit
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opstal haalt leider Terjoden onderuit
Foto: © SC

Op bezoek bij leider Terjoden-Welle ging Opstal onvervaard voor de volle buit en haalde deze ook verdiend binnen.

In een evenwichtige eerste helft werkte Van Driessche een voorzet van De Coen bijna in eigen doel. De bal raakte niet uit de gevarenzone en Jeroen De Backer joeg het leder hoog in de tent. Met een grondscherend schot bracht Buys de bordjes in evenwicht. Met de rust in zicht kreeg de fusieploeg de beste kansen om met een voorsprong de kleedkamers op te zoeken. Pogingen van Jeroen De Backer en De Rouck misten de goede richting. Haentjens had een knappe reactie in huis bij een afstandschot van De Roeck.

Na de pauze kopte De Rouck op inzenden van De Backer van dichtbij over. Gaandeweg controleerden de bezoekers het gebeuren. Buys mikte pal op Glenn De Backer. De plaatselijke portier keerde met de voet een knal van de ingevallen Lorenzo.  Toen Saerens een hoekschop van Vanhoomissen vrij mocht inkoppen was De Backer kansloos. Bij ingaan van het slotkwartier ranselde Haentjens een uithaal van De Roeck uit de winkelhaak. De thuisploeg ontsnapte aan de doorboring bij een doorbraak van Atilio en Smet en een kopslag van Saerens.

SK Terjoden-Welle: Glenn De Backer, De Paepe, Van Den Branden, De Meester, Bellon (70’ Van Canegem), Jeroen De Backer, De Roeck, De Coen (66’ De Mol), Moock, De Swaef, De Rouck.

E. Opstal: Haentjens, Smet, Van Driessche, Mertens (58’ Buta), Atilio, Buys (88’ Aeti), Sesay (66’ Lorenzo), Harnie, Maes, Saerens, Vanhoomissen.

Doelpunten: 17’ Jeroen De Backer 1-0, 34’ Buys 1-1, 69’ Saerens 1-2.

Gele kaarten: Moock, De Rouck, Van Driessche.