Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Evergem Lindeken
Evergem en Lede delen de punten
Gentil Dossche

Beide teams namen één helft voor hun rekening. Logisch gelijkspel dus en daarmee kon iedereen zich verzoenen.

De thuisploeg startte op kruissnelheid en de bezoekers moesten passen. Een sterk gemotiveerde Kevin Trienpont wou schitteren tegen zijn vorige ploeg en deed dat met brio. Iets na het kwartier en aan het halfuur gaf hij Peter Heiremans het nakijken. Jong Lede gooide het roer om en Lino Uyttenhove milderde op slag van rust.

In de tweede helft namen de bezoekers de wedstrijd in handen. Klaas Van den Bossche bracht zijn ploeg dan ook verdiend langszij. Lede forceerde nog een paar halve kansen maar de score wijzigde niet meer.

Evergem Baert, Van Den Berghe, De Rho, Renson, Van Britsom, Maes (75' Thienpondt), Trienpont, Verdegem, Omo, Blondeel, Vandewalle (75' Schatteman)

Lede Heiremans, Heuvinck (75' Vermeir), Heyndrickx, D'hondt, Van Den Bossche, De Saedelaere, Schouppe (75' Regniers), Uyttenhove, De Thaey, Govaert, Brantegem.

Doelpunten: 18' en 30' Trienpont (1-0 en 2-0), 45' Uyttenhove (2-1), 65' Van Den Bossche (2-2).

Gele kaarten: Heiremans, Van Den Bossche