cluClub Brugge
andAnderlecht
Datum: 22/04/2012 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Jan Breydel
Live Club en Anderlecht bekampen elkaar om leidersplaats
Tomas Taecke
| 0 reacties
Club en Anderlecht bekampen elkaar om leidersplaats
Foto: © SC

Om 18 uur zijn alle ogen gericht op het Jan Breydelstadion. Aartsrivalen Club Brugge en Anderlecht mogen in een rechtstreeks duel uitmaken wie de leidersplaats op zich neemt.

De partij waar zowel Club Brugge als Sporting Anderlecht al een tijdje naar uitkijken wordt vandaag om 18 uur op gang gefloten. De winnaar van de veldslag kan straks als leider het tweede luik van PO1 aanvatten.

Christoph Daum kan geen beroep doen op de geblesseerde Refaelov. Zimling, Vleminckx, Vadis en Lestienne waren deze week twijfelachtig maar zijn er vandaag wel bij. De Duitse coach kiest centraal voor Vazquez-Blondel-Zimling, waardoor Vadis op de bank begint.

Aan de overzijde is De Sutter afwezig. Safari en Vargas zijn langdurig geblesseerd. Gouden Schoen Suarez heeft nog steeds last aan de knie maar kan ook in deze kraker aan de aftrap verschijnen. Achterin zijn Odoi en Wasilewski de vleugelbacks. Kanu verschijnt aan de aftrap, waardoor ook Gillet als invaller fungeert.

De wedstrijd is vanaf 18 uur LIVE te volgen op onze website.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje bij BWIN op Anderlecht daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Club Brugge met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 245 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Anderlecht wint u 275 euro.

Meer nieuws