gnkKRC Genk
staStandard
Datum: 22/04/2012 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Luminus Arena
Live Mujangi Bia en Buyens moeten vierde Genkse zege verhinderen
Fabian Morren
| 0 reacties
Mujangi Bia en Buyens moeten vierde Genkse zege verhinderen
Foto: © SC

Racing Genk is goed op dreef in de play-off 1. De Limburgse formatie pakte 9 op 12 en won vorige week bij koploper Anderlecht. Vanavond komt Standard op bezoek.

Het verschil tussen beide teams in de play-offs is groot. Standard won nog geen enkele keer in de PO1. Vorige week speelden de Rouches 1-1 gelijk bij Kortrijk.

Bij Racing Genk is Tshimanga geschorst. Wellicht wordt hij vervangen door Torben Joneleit. Voor het overige opnieuw de verwachte namen in het elftal van trainer Mario Been.

DPDATE: Bij Genk vervangt Joneleit de geschorste Tshimanga. Standard-trainer José Riga kiest voor Mujangi Bia in de basis. Opare vervangt de geschorste Goreux en ook Buyens start opnieuw in de basiself.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Genk is favoriet. Een gokje bij BWIN op Standard daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Genk met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 195 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Standard wint u 370 euro.

Meer nieuws