andAnderlecht
gntKAA Gent
1-0
Datum: 02/05/2012 20:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Lotto Park
Live Sollied met experimentele ploeg tegen Anderlecht
Melissa Maes
| 0 reacties
Sollied met experimentele ploeg tegen Anderlecht
Foto: © SC

Anderlecht ontvangt vanavond AA Gent. Door de winst van Club Brugge tegen Standard, viert paars-wit alvast vandaag niet de titel. Als Anderlecht de drie punten pakt tegen blauw-wit, dan kan het zondag voor de 31ste keer kampioen spelen.

Als we de cijfers bekijken, dan lijkt AA Gent vanavond een vogel voor de kat. Het is van 2000 geleden dat de Buffalo’s de volle buit veroverden op het veld van Anderlecht. Daarnaast mist Sollied de geschorste Thijs en Jørgensen en laat hij Smolders en Arzo rusten.

Anderlecht-coach Jacobs heeft nauwelijks zorgen. Hij mist de geblesseerde Deschacht en de geschorste Wasilewski. Kljestan en Mbokani keren terug uit schorsing. Krijgen we een spannende partij te zien of zal paars-wit makkelijk winnen van een verzwakt Gent?

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20 uur.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij BWIN op AA Gent daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 145 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van AA Gent wint u 650 euro.

Meer nieuws