zwaZulte Waregem
lokSporting Lokeren
Mbaye Leye (pen) 80'
1-1
Datum: 30/03/2013 20:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Regenboogstadion
Live Zulte Waregem op zoek naar (voorlopige) leidersplaats met Bruzzese in doel
Zulte Waregem op zoek naar (voorlopige) leidersplaats met Bruzzese in doel
Foto: © SC

Zulte Waregem kan vanavond (even) aan de leiding komen van play-off I. Lokeren kan de kloof op Essevee dan weer verkleinen tot drie punten. Volg het hier live mee.

Zulte Waregem eindigde de reguliere competitie op de tweede plaats, Lokeren werd vijfde. Door de halvering van de punten is het verschil tussen beide ploegen bij de start van de play-offs zes punten. Lokeren zal die kloof zeker willen verkleinen tot drie. In de reguliere competitie pakte het 4 op 6 tegen Zulte Waregem. Aan de Gaverbeek werd het zelfs 0-3 voor Lokeren.

Verboom traint bij de thuisploeg terug volledig mee en de jongeling zit ook terug in de selectie. Jens Naessens is onzeker: hij heeft wat last van de knie, nadat hij een bal op de voet kreeg tijdens een training op dinsdag. "Ik heb mijn knie wat verdraaid. Het ging daarna niet echt om voluit te gaan. Scans hebben echter uitgewezen dat er niets ergs aan de hand is, dus ik ben alvast blij dat het niets ernstig is. De kans dat ik dit weekend speel is wel klein", aldus Naessens donderdag tegen onze redactie.

De selectie van Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Colpaert, Perdichizzi, Delaplace, Hazard, Leye, Berrier, Lendric, Trajkovski, Naessens (?), Vandenbroucke, Skulason, Conté, Godeau, Bruzzese, Hinostroza, D'Haene, Verboom, Malanda, Ronsse.

Bij Lokeren iets meer geblesseerden: Gueye en Patosi sukkelen met de knie, Mitu is nog aan het revalideren. Balufo heeft last van de ribben. Alexander Corryn zal zeker niet meespelen: hij zit een schorsing uit.

De selectie van Lokeren: BARRY BOUBACAR Copa, DE PAUW Nill, DUTRA Sergio Junior, EL MOUATAZ Hassan, GALITSIOS Giorgos, HARBAOUI Hamdi, LAZIC Jugoslav, LEKO Ivan, MARIC Mijat, MARIC Milos, MOKULU TEMBE Benjamin , OVERMEIRE Killian, PERSOONS Koen, SAGLIK Enes, SCHOLZ Alexander, TARAVEL Jérémy, TROMPET Jore.  

Opent Thorgan Hazard de debatten? Waag er een gokje op bij UNIBET. Als je 60 euro inzet op het feit dat Hazard het eerste doelpunt van de wedstrijd scoort, dan kan je zo maar eventjes 570 euro terugverdienen. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws