Datum: 05/04/2013 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Daknam
Live Högli ziek, Gudjohnsen in de basis
Fabian Morren
| 0 reacties
Högli ziek, Gudjohnsen in de basis
Foto: © SC

De nummers 5 en 6 uit de stand na een speeldag in play-off I kruisen de degens. Lokeren wil na het gelijkspel in Zulte Waregem voor een 4 op 6 gaan, terwijl Club Brugge zich wil herpakken met het oog op Europees voetbal.

Lokeren ging vooraf volgens coach Peter Maes voor een 4 op 6 in de eerste twee belangrijke wedstrijden van play-off I. Door het gelijkspel op het veld van Zulte Waregem betekenen deze woorden dat er gewonnen moet worden van Club Brugge.

Na de wedstrijd aan de Gaverbeek gaf de coach alvast aan dat zoiets zeker niet onmogelijk zou zijn. Door de pijnlijke thuisnederlaag van Club Brugge tegen Standard is het geloof bij Lokeren vermoedelijk enkel gestegen.

Gueye, Patosi en Mitu zullen er niet bij zijn vanavond tegen Club Brugge. Zij zijn allen nog in revalidatie. Verder is iedereen wel wedstrijdfit.

De selectie van Lokeren: BARRY BOUBACAR Copa, CORRYN Alexander, DE PAUW Nill, DUTRA Sergio Junior, FERNANDEZ BALUFO Walter, GALITSIOS Giorgos, HARBAOUI Hamdi, LAZIC Jugoslav, LEKO Ivan, MARIC Mijat, MARIC Milos, MOKULU TEMBE Benjamin , OVERMEIRE Killian, PERSOONS Koen, SAGLIK Enes, SCHOLZ Alexander, TARAVEL Jérémy, TROMPET Jore, DE MAN PREBEN.

Club Brugge staat na de 0-2 tegen Standard plots laatste in play-off I. De titelambities kregen meteen een ferme knauw en een nieuwe misstap is uit den boze. Coach Garrido zei na de wedstrijd tegen Standard al dat hij een reactie verwacht van zijn spelers.

Voor Laurens De Bock wordt het een speciale wedstrijd. Hij speelde tot deze winter bij Lokeren en mag nu op bezoek in Daknam met Club Brugge. Hij gaf na de wedstrijd tegen Standard al aan dat de wedstrijd tegen Lokeren “een beetje speciaal” zou zijn.

Carl Hoefkens is nog niet voldoende hersteld. Ook Refaelov is geblesseerd, terwijl Victor Vazquez geschorst is. Buysse en Tchite vallen naast de selectie.

De selectie van Club Brugge: Kujovic, Jorgacevic, Høgli, Almebäck, Stenman, Larsen, Donk, Meunier, De Bock, Duarte, Adu, Jørgensen, Verstraete, Odjidja, Lestienne, Trickovski, Gudjohnsen, Bacca.

Volgens onze stemmers op facebook zal Lokeren winnen tegen Club Brugge. Ongeveer 52% ziet Lokeren winnen, terwijl 31% denkt aan een zege voor Club Brugge. De rest ziet het eindigen op een gelijkspel.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Club Brugge is licht favoriet. Als je 60 euro inzet op het feit dat de bezoekers winnen, kan je 147 euro verdienen. Een gokje op de thuisploeg kan 159 euro opleveren. Een gelijkspel kan misschien de gulden middenweg zijn, goed voor 204 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws