Datum: 13/04/2013 20:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Luminus Arena
Live Corryn en Kumordzi mogen starten
Corryn en Kumordzi mogen starten
Foto: © SC

Racing Genk verloor nog niet in de play-off I en wil die ongeslagen status uiteraard graag nog even aanhouden. Maar eigenlijk hebben de Limburgers in de thuiswedstrijd tegen Lokeren een zege nodig, net als Lokeren zelf overigens.

De inzet is niet min voor Genk vanavond. Na de nederlaag van Zulte Waregem kan de Limburgse formatie alleen op de tweede plaats komen. Het kan zelfs even alleen eerste worden, maar Anderlecht speelt morgen nog wel tegen Club Brugge. Dan zal er wel gewonnen moeten worden van Lokeren.

Lokeren dat tegen Club Brugge een uur lang niet onaardig speelde, maar er niet voor werd beloond. Het werd zelfs een pijnlijke thuisnederlaag: 1-4. Een week eerder speelden de Oost-Vlamingen wel nog knap gelijk op het veld van Zulte Waregem. Lokeren moet winnen of het dreigt een figurantenrol te zullen spelen in POI.

Bij Genk wordt een bleke Monrose mogelijk vervangen door Elyaniv Barda of Kim Ojo. Die laatste viel pirma in tegen Zulte Waregem vorige week. Kara blijft de voorkeur behouden op Koulibaly, die terugkeert uit schorsing. Lokeren-trainer Peter Maes kiest voor dezelfde elf die van Club Brugge verloren. Reservedoelman Lazic is out. Hij wordt vervangen door de 17-jarige Bo Geens, zoon van Theo Custers.

Wie wint deze partij volgens jou? Waag er een gokje op bij UNIBET. Als je 60 euro inzet op het feit dat de thuisploeg, kan je 105 euro verdienen. Een gokje op de bezoekers kan 270 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws