Datum: 05/04/2015 20:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Gent moet KVK opzij zetten om titeldroom intact te houden
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Gent moet KVK opzij zetten om titeldroom intact te houden
Foto: © Photonews

KAA Gent wordt al weken gezien als dé uitdager van Club Brugge en RSC Anderlecht. De Oost-Vlamingen beginnen aan play-off 1 met een thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk.

Al heeft Hein Vanhaezebrouck toch enkele kopzorgen voor het treffen met de Kerels. Vooral de afwezigheid van Renato Neto is een serieuze aderlating voor de Buffalo's. Ook Haris Hajradinovic, Mustapha Oussalah en Karim Belhocine liggen nog in de lappenmand.

KAA Gent was de voorbije weken goed op dreef en profiteerde van de interlandbreak om bij te trainen onder de zon. Niemand ziet de Buffalo's effectief als titelfavoriet, maar in de Ghelamco Arena wordt er toch duchtig gedroomd. 

Bij KV Kortrijk is het vooral uitkijken naar de prestaties van Teddy Chevalier en Thomas Matton. De Fransman moet voor de Kortrijkzaanse doelpunten zorgen, terwijl laatstgenoemde volgend seizoen voor Gent komt voetballen. 

Leuk nieuws voor Yves Vanderhaeghe: de lappenmand is zo goed als leeg. De Kerels hebben dit seizoen overigens al bewezen dat ze kunnen winnen in de Ghelamco Arena. In augustus jongstleden kwam Kortrijk met het kleinste verschil winnen in de Oost-Vlaamse hoofdstad.

Zet KAA Gent de ambities kracht bij met een overwinning? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 96 euro op. Denk je dat KV Kortrijk opnieuw met 0-1 komt winnen in de Ghelamco Arena? Dan mag je maar liefst 900 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws