Datum: 25/04/2015 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Lotto Park
Anderlecht als een kat in het nauw... En die maken rare sprongen
Anderlecht als een kat in het nauw... En die maken rare sprongen
Foto: © photonews

Anderlecht neemt het vanavond op tegen KV Kortrijk. Een duel tussen vrienden en ex-ploegmaats Besnik Hasi en Yves Vanderhaeghe. Maar zet die laatste zijn collega een ferme hak? We zullen het zien vanaf 20u30.

Hasi kan nog niet rekenen op verdedigers Rolando en Nuytinck en zal waarschijnlijk niets wijzigen aan het team dat zondag sterk speelde op Club. Dus met Tielemans op het middenveld en Dendoncker op de bank.

Daarnaast kijk Besnik Hasi uit naar de confrontatie met zijn maatje Vanderhaeghe. "Ik wou Yves inderdaad als assistent, maar nu blijkt dat we allebei de juiste keuze gemaakt hebben", lachte Hasi. "Hij deed het goed als assistent, pikte veel op van Hein en nu trekt hij dat door."

Maar Hasi heeft ook vertrouwen. "Als wij spelen zoals in Brugge gaan we winnen, daar ben ik van overtuigd. Maar Kortrijk mogen we zeker niet onderschatten. Ze hebben twee aanvallers die altijd het verschil kunnen maken en een solide defensie. Ze hebben spelers die alles voor de ploeg overhebben. Het is gewoon een complete ploeg", gooide Hasi met lof.

Vanderhaeghe moet dan weer verdediger Poulain missen, maar komt zeker niet met schrik naar het Astridpark. “We wilden tonen dat het geen toeval is dat we in play-off 1 zitten, dat we het wel degelijk verdienen bij die top-6 te horen. En dat tonen we wel degelijk", knipoogde hij.

Wie doet vandaag de goede zaken?

Een gokje van 60 euro bij UNIBET op een zege van Anderlecht levert je 144 euro op. Een overwinning van de Kerels is zelfs goed voor een fraaie 204 euro. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze LINK je gratis wedtegoed van 60 euro veilig!

Meer nieuws