Datum: 26/04/2015 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Slag om Vlaanderen 2.0: Gent wil Club van leiding stoten
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Slag om Vlaanderen 2.0: Gent wil Club van leiding stoten
Foto: © photonews

KAA Gent en Club Brugge vechten in de vooravond een wel heel speciale Slag om Vlaanderen uit. De inzet van de topper is namelijk niet min: de leidersplaats.

En vooral KAA Gent is gebrand op die leidersplaats. De Buffalo's hebben dit seizoen nog niet verloren van Club Brugge en willen bewijzen dat ze hun sportieve voet naast blauw-zwart kunnen zetten. 

Hein Vanhaezebrouck hoopt ondertussen nog steeds een beroep te kunnen doen op Moses Simon. De Nigeriaan lag de voorbije weken in de lappenmand en zal niet starten, maar hij kan de wedstrijd wel op een later tijdstip doen ontploffen.

Club Brugge hoopt dan weer te reageren na de Europese uitschakeling van afgelopen donderdag bij Dnipro Dnipropetrovsk. "We willen nu ook Gent op een kloof zetten", is Lior Refaelov duidelijk.

Victor Vazquez had in Oekraïne nog last aan de lies, maar de Catalaan is fit. Thomas Meunier, Bjorn Engels en Felipe Gedoz liggen nog steeds in de lappenmand.

Kan blauw-zwart winnen in de Ghelamco Arena? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 186 euro op. Denk je eerder dat we een gelijkspel krijgen? Dan mag je 196 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws