staStandard
kvkKV Kortrijk
Datum: 10/05/2015 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Standard en Kortrijk willen poort naar Europa inbeuken
Standard en Kortrijk willen poort naar Europa inbeuken
Foto: © photonews

Alle aandacht zal vandaag gaan naar de topper der toppers in het Constant Vanden Stockstadion, maar ook op Sclessin zou het vanavond wel eens een leuk duel kunnen gaan worden. De inzet: plek 4 en een bijbehorend Europees ticket.

De heenwedstrijd in play-off 1 werd in het Guldensporenstadion gewonnen door Kortrijk, vanavond staat om 18 uur de clash op Sclessin op het programma.

De confetti van het titelfeest van de vrouwen op vrijdagavond is al lang terug door een stofzuiger opgezogen, dus kan er gevoetbald worden op Sclessin. Wel zonder Jeff Louis, die niet kon trainen met pijn aan de knie en forfait moet geven.

Selectie Standard: Thuram, Kawashima, Pirard, Andrade, Arslanagic, Dussaut, Milec, Scholz, Van Damme, Carcela, De Sart, Enoh, Faty, Legear, Mujangi Bia, Ono, Trebel, De Camargo, Ezekiel, Mmaee

Bij KV Kortrijk is het vanavond ook van moeten om te blijven meespelen om Europees voetbal. Matton is geblesseerd, Chanot is geschorst bij de Kerels. Daardoor schuift Mulemo waarschijnlijk opnieuw in de ploeg en Tomasevic naast Poulain.

Selectie Kortrijk: Laurent Henkinet, Rémi Pillot, Darren Keet, ​Arno Claeys, Benoit Poulain, Brecht Capon,​ Baptiste Ulens, Zarko Tomasevic, Stijn De Smet, Landry Mulemo, Nebosja Pavlovic, Gertjan De Mets, Robert Klaasen, Adam Marusic, Ivan Santini, ​Lukas Van Eenoo, Anthony Van Loo, Teddy Chevalier

Wat denkt u?

Bij UNIBET is Standard favoriet. Een gokje van 60 euro op de Luikenaar kan 144 euro opleveren, terwijl de bezoekers zelfs voor 162 euro kunnen zorgen met een bonus van 60 euro. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws