Datum: 17/05/2015 14:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Jan Breydel
Club moet Slag om Vlaanderen winnen om oorlog niet te verliezen
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Club moet Slag om Vlaanderen winnen om oorlog niet te verliezen
Foto: © Photonews

Club Brugge en KAA Gent trappen vanmiddag deze voetbalzondag op gang. En de Slag om Vlaanderen is deze keer wel heel speciaal. De Oost-Vlamingen kunnen blauw-zwart namelijk uit de titelrace trappen.

"Het is een ramp als we verliezen", zijn de woorden van Michel Preud'homme duidelijk. "Al wil ik niet gezegd hebben dat alle druk op onze schouders rust. Ik merk alleszins geen stress in mijn groep. De spelers zijn die ontknopingen ondertussen gewend."

Er is bovendien goed nieuws voor de coach van blauw-zwart. Enkel Bjorn Engels en Felipe Gedoz (beiden zijn langdurig geblesseerd, nvdr.) liggen nog in de lappenmand. Lior Refaelov is dan weer geschorst.

Bij de Buffalo's is Laurent Depoitre natuurlijk de voornaamste afwezige. De voormalige goaltjesdief van KV Oostende ontpopte zich de voorbije maanden tot dé sterkhouder van Gent. 

"Alle druk ligt op de schouders van Club Brugge", geven we ook Hein Vanhaezebrouck het woord. "Zij moeten absoluut winnen, terwijl wij ook tevreden kunnen zijn met een puntje."

Pakt Club de Oost-Vlaamse scalp? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 111 euro op. Denk je eerder dat de blauw-zwarte dromen worden verstoord door een Gentse overwinning? Dan mag je maar liefst 258 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws