gntKAA Gent
gnkKRC Genk
Datum: 22/05/2016 14:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Gent en Genk klaar voor dé strijd om plek 3 (of 2?)
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Gent-Genk

Gent en Genk klaar voor dé strijd om plek 3 (of 2?)
Foto: © SC

AA Gent en Racing Genk vechten zondagmiddag uit wie de derde plaats pakt en op congé mag, en wie op plek vier blijft hangen en Charleroi nog twee keer in de ogen moet kijken. Volg het live bij Voetbalkrant.com!

AA Gent lijkt de beste papieren te hebben, met het thuisvoordeel én een negen op negen in de onderlinge confrontaties dit seizoen. Bovendien is er volgens Hein Vanhaezebrouck "50/50 kans dat Sven Kums kan spelen."

Anderzijds deed Rob Schoofs het als vervanger tegen Oostende erg goed. De Gentenaars lieten Depoitre en Milicevic rusten tegen KV Oostende en rekent op het frisse duo om de bakens te verzetten tegen Racing Genk.

Selectie AA Gent: Sels, Thoelen, Foket, Rafinha, Mitrovic, Nielsen, Gershon, Asare, Kums, Neto, Deaux, Schoofs, Van Der Bruggen, Boussoufa, Milicevic, Saief, Wikheim, Depoitre, Simon en Diedhiou.

Bij Genk hebben ze dan weer de flow mee. De Limburgers scoren aan de lopende band en hebben met Bailey, Pozuelo en Buffel spelers die wedstrijden kunnen beslissen. Dat bewezen ze onlangs nog tegen Anderlecht.

Selectie Racing Genk: Bizot, Köteles, Jackers, Tshimanga, Hamalainen, Walsh, Dewaest, Karelis, Kumordzi, de Camargo, Wouters, Buffel, Uronen, Pozuelo, Ndidi, Kabasele, Bailey, Buyens, Samatta en Kebano.

AA Gent is volgens UNIBET favoriet in de eigen Ghelamco Arena. Een goeie gok van 60 euro kan 111 euro opleveren. En die 60 euro? Die krijgt u via deze link gratis!

Meer nieuws