Volg de match tussen Bergen en Beerschot AC live, samen met vele andere supporters.

Bergen: Werner Olivier, Monteyne Pieterjan, Timmermans Nicolas, Franquart Peter, Sapina Jérémy, Nong Aloys, Van Imschoot Tom, Nicaise Benjamin, Perbet Jérémy, Matthys Tim, Ibou Sawaneh.
Beerschot AC: Pacovski Tomislav, Mikulic Tomislaw, Malul Dor, Angeli Arnor , Wuytens Dries, De Decker Wim, Losada Hernan, Nyoni Vuzi, Öztürk Alpaslan, MacDonald Sherjill, Porokara Roni.
1
De wedstrijd is begonnen
4
Van Imschoot trapt op doel, maar doelman Pacovski heeft geen moeite met het schot.
10
Sapina kopt een hoekschop rakelings over.
15
Pacovski gaat goed plat op een schot van Matthys.
21
Perbet krijgt de bal aan de tweede paal. De spits van Bergen besluit echter naast.
24
Alweer is Perbet gevaarlijk. Dit keer krijgt hij de bal wel tegen de touwen, maar wordt de goal afgekeurd voor handspel van Sapina.
25
Matthys zijn poging belandt in het zijnet. Bergen blijft drukken.
27
Beerschot reageert met een kopbal van Porokora die naast gaat.
30
Een schot van Losada gaat hoog over.
36
Bergen krijgt een strafschop! Ibou wordt licht aangetikt in de zestien meter. Ref Virant twijfelt niet en geeft een penalty.
36
 Gele kaart voor Tomislav Pacovski

37

Goal
Doelpunt van Jérémy Perbet (Onbekend Onbekend)
Perbet mist de strafschop niet en brengt Bergen kort voor rust op voorsprong.
40

Goal
Doelpunt van Sawaneh Ibou (Jérémy Perbet)
De thuisploeg is gelanceerd. Na samenspel met Perbet scoort Ibou met een heerlijke krul de 2-0
41
Beerschot is helemaal van slag. Opnieuw komt Perbet voor gevaar zorgen, maar dit keer zonder te scoren.
42
 Gele kaart voor Tom Van Imschoot

43
Losada probeert het met een hard afstandsschot. Doelman Werner buigt niet.

Scheidsrechter
Rust
Bergen gaat met een 2-0 voorsprong de rust in. Doelpunten kwamen van Perbet en Ibou. Wat kan Beerschot nog in de tweede helft?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen
47
Ibou met een laag schot. Pacovski brengt redding.
49
Het schot van Angeli gaat maar rakelings naast.
55
Werner is present op een doelpoging van Losada.