cerCercle Brugge
lieLierse SK
Datum: 13/04/2012 20:30
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Jan Breydel
Live Cercle en Lierse doen gooi naar koppositie
Tomas Taecke
| 0 reacties
Cercle en Lierse doen gooi naar koppositie
Foto: © SC

Cercle Brugge (6 punten) en Lierse (4 punten) strijden vanavond in een rechtstreeks duel om de leidersplaats in groep A van PO2. Bob Peeters wil tegen zijn ex-club een eerste stap richting groepswinst zetten.

Cercle Brugge liet op de slotspeeldag van de reguliere competitie een PO1-ticket uit handen glippen en revancheerde zich daarvoor in de twee vorige partijen. Via PO2 hoopt de vereniging alsnog de poort naar Europees voetbal open te beuken. Groen-zwart zal daarvoor op het eerste zicht met Lierse SK moeten afrekenen en kan vanavond in eigen huis een eerste stap richting de kruisfinale in PO2 zetten.

Bob Peeters heeft dezer dagen weinig kopzorgen. De gewezen aanvaller van de Pallieters mist voorlopig enkel nog Bram Verbist. Vetokele was onzeker, maar verschijnt toch aan de aftrap.

Aan de overzijde kan Chris Janssens geen beroep doen op Claes, Elgabas en Yasser. Adesanya en Bekoe verschijnen aan de aftrap.

De wedstrijd wordt door scheidsrechter Geldhof om 20.30u op gang geblazen en is LIVE te volgen via onze website.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Cercle is favoriet. Een gokje bij BWIN op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Cercle met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 175 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Lierse wint u 450 euro.

Meer nieuws