Volg de match tussen KV Mechelen en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

KV Mechelen: Biebauw Wouter, Henkens Robin, Van Hoevelen Kenny, Ghomsi Antonio, Pandza Boris, Chen Xavier, Cordaro Alessandro, Gorius Julien, De Witte Seth, Van Tricht Wannes, Ruiz Jaime Alfonso.
OH Leuven: Kaminski Thomas, Raymaekers Wim, Weuts Koen, Dejmek Radek, Nys Pieter, Van Goethem Kenneth, Diandy Cristophe, Azevedo Thomas, Remacle Jordan, Iakovenko Oleksandr, Ruytinx Bjorn.
1
De wedstrijd is begonnen.
5
OH Leuven wil vooral geen doelpunt tegen krijgen. Het houdt alleen Ruytinx vooraan.
12
Diandy verlengt een vrije trap van Iakovenko. De doelpoging van Diandy gaat maar net naast .
15

Goal
Doelpunt van Wannes Van Tricht (Onbekend Onbekend)
Van Tricht scoort meteen bij zijn debuut! Een knal met zijn rechtervoet laat Kaminski kansloos.
18
OH Leuven is al vroeg in de wedstrijd op achtervolgen aangewezen. Maar voorlopig komen ze er niet aan te pas.
30

Goal
Doelpunt van Jaime Alfonso Ruiz (Julien Gorius)
KV Mechelen komt verdiend op 2-0. Gorius zijn halve omhaal gaat op de paal, maar Ruiz is goed gevolgd en tikt binnen.
33
 Gele kaart voor Koen Weuts

36
De bezoekers uit Leuven proberen iets te forceren met de lange bal, dit tot grote ergernis van hun coach. Van Geneugden roept zijn mannen op om meer te combineren.
42
Gorius met een slap schotje in de handen van doelman Kaminski.
42
 Gele kaart voor Wannes Van Tricht

44
Cordaro trapt op de vuisten van Kaminski.

Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen gaat met een 2-0 voorsprong de rust in. OH Leuven moet in de tweede helft uit een ander vaatje gaan tappen als hier nog iets wil rapen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
51
 Gele kaart voor Boris Pandza

52

Goal
Doelpunt van Jordan Remacle (Onbekend Onbekend)
OH Leuven komt terug in de wedstrijd via een strafschopdoelpunt van Remacle.
57
 Gele kaart voor Antonio Ghomsi

60
Coradaro zijn schot gaat over. Het blijft in ieder geval spannend. Kan KV Mechelen zijn voorsprong vasthouden?