Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)

Volg de match tussen Lierse SK en Cercle Brugge live, samen met vele andere supporters.

Lierse SK: Kawashima Eiji, Ayew Abdul Ibrahim, Frans Frederik, Grncarov Boban, Thompson Kenny, Claasen Daylon, Maric Milos, Wils Thomas , Bidaoui Soufiane, Adesanya Jason, Bekoe Cofie.
Cercle Brugge: Coppens Jo, Cornelis Hans, Portier Anthony, Reis Nuno, Evens Bernt, Vidarsson Arnar, Carvalho William, Van Eenoo Lukas, Vetokele Igor , Iachtchouk Oleg, Rudy .
De wedstrijd is begonnen.
3

Goal
Doelpunt van Daylon Claasen (Cofie Bekoe)
Knappe actie van Cofie Bekoe en de voorzet wordt afgerond door Daylon Claasen. Lierse dus al heel snel op voorsprong!
5

Goal
Doelpunt van Lukas Van Eenoo (Hans Cornelis)
Frans trapt tegen de bal en Kawashima moet het leer grijpen om een owngoal te verhinderen. Er volgt dus een vrije trap voor een terugspeelbal. Na een tik van Cornelis trapt Van Eenoo vanop zo'n tien meter binnen.
11
 Gele kaart voor Hans Cornelis

13
Carvalho neemt de bal op de slof, maar het leer gaat naast. Het is een aangenaam wedstrijdbegin.
20
Een poging van Claasen brengt Coppens niet in de problemen.
26

Goal
Doelpunt van Milos Maric (Onbekend Onbekend)
Een schitterende vrije trap van Maric! Coppens kan alleen maar toekijken: 2-1 voor Lierse!
30

Goal
Doelpunt van Lukas Van Eenoo (Carlos Wilson Cachicote da Rocha)
Weer scoort Van Eenoo! Na knap voorbereidend werk van Rudy tikt hij de bal binnen: 2-2.
39
Coppens brengt redding op een schot van Bekoe.
44
Bidaoui met de voorzet, maar Adesanya komt net tekort om de bal in het doel te duwen.

Scheidsrechter
Rust
Virtueel staat Cercle Brugge nog steeds aan de leiding in de groep. Na een aangename eerste helft is het bij de rust 2-2 op het Lisp.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.