Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Bergen bereikt finale van play-off 2
Fabian Morren

Bergen speelt de finale van play-off 2. De Henegouwers speelden in hun laatste groepswedstrijd 1-1 gelijk bij Beerschot, maar hadden dat punt zelfs niet meer nodig.

De eerste helft miste kansen om echt leuk te zijn. Er vielen wel twee goals. De eerste van Beerschot viel al heel snel. Werner kreeg een poging van Nyoni niet onder controle en Dayan was goed gevolgd om de rebound binnen te werken. Lang duurde de Antwerpse vreugde niet, want nauwelijks vijf minuten later was daar al de gelijkmaker. Na een knappe Henegouwense actie scoorde Jarju.

Na twintig minuten dus 1-1, maar nadien viel het stil. Bergen had genoeg aan een gelijkspel om zeker te zijn van de finale van play-off 1 en drukte dus ook niet door. Ook na rust bleef vooral Beerschot het balbezit opeisen. Dayan had een prima kans, maar Werner voorkwam averij voor de bezoekers. Maar nadien viel het weer stil. Bergen was tevreden en mag zich nu opmaken voor de finale van play-off 2.