Datum: 05/05/2012 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Jan Breydel
Live Cercle heeft lot in eigen handen
Tomas Taecke
| 0 reacties
Cercle heeft lot in eigen handen
Foto: © SC

Cercle Brugge heeft om 20 uur zijn lot in eigen handen wanneer KV Mechelen over de vloer komt. In geval van winst mag de vereniging straks naar de kruisfinale van Play-off 2.

Een zege - en misschien zelfs een gelijkspel - volstaat voor groen-zwart om zich te verzekeren van de groepswinst in poule A van PO2. Als Cercle niet wint van KV Mechelen, niet de grootste vriend van de Bruggelingen en zeker niet van plan groen-zwart een vrijgeleide te geven, kan het alsnog voorbijgestoken worden door de winnaar van het duel tussen Lierse en OHL.

Bob Peeters kan geen beroep doen op Verbist, D'Haene en Iachtchouk. Ook in een mogelijke kruisfinale of tweeluik voor Europees voetbal zullen de heren niet meer inzetbaar zijn.

Bij KV Mechelen zijn Diabang, Ma-Kalambay, Renard en Van Loo geblesseerd. Ook Geudens, die zijn afscheid viert, kan niet in actie komen. Net als Geudens speelt ook Gorius hoogstwaarschijnlijk zijn laatste partij voor de Mechelaars.

De wedstrijd wordt om 20 uur op gang geblazen door scheidsrechter Bourdouxhe en is LIVE te volgen op onze website!

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Cercle is favoriet. Een gokje bij BWIN op KV Mechelen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Cercle met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 165 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van KV Mechelen wint u 500 euro.

Meer nieuws