Datum: 18/04/2015 18:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Achter de Kazerne
Malinwa wil Genk nog eens temmen Achter de Kazerne
Malinwa wil Genk nog eens temmen Achter de Kazerne
Foto: © photonews

Even terug naar speeldag 1 van de reguliere competitie: Racing Genk komt verliezen Achter de Kazerne ... en doet zijn coach van de hand. Uiteindelijk werd ook onder McLeish geen play-off 1 gehaald, nu moet tegen Mechelen de laatste kans op Europees voetbal genomen worden.

Maar bij KV Mechelen kijken ze uit naar het duel met Racing Genk "We kunnen de toppers, zeker in eigen huis, verslaan", liet Ivan Obradovic al optekenen. En wie vanavond wint, zet sowieso een stapje richting groepswinst.

Zowel Mechelen als Racing Genk hebben namelijk al 6 op 6 in deze poule gehaald tegen Waasland-Beveren en Zulte Waregem. Bij de thuisploeg weinig nieuwigheden, enkel Tim Matthys is nog geblesseerd.

Bij de Limburgers verlengde Thomas Buffel deze week zijn contract met twee jaar, hij blijft een van de sterkhouders van Genk. Tshimanga, Hamalainen, Mboyo, Gorius, Zarandia, Kumordzi en Okriashvili zijn niet beschikbaar, Mboyo pakte zijn eerste minuten bij de beloften.

Denk jij dat Malinwa vanavond 9 op 9 pakt? Waag er gokje op bij UNIBET. Als je 60 euro inzet, dan levert een zege van de Mechalaars je 164 op. Zet je je geld in op een zege van Genk, dan kan je 192 euro winst maken. Nog geen account? Maak er dan snel een aan via DEZE LINK en ontvang jouw welkomstbonus van 60 euro.

Meer nieuws