Datum: 16/04/2016 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Freethiel
Waasland-Beveren en KV Kortrijk hebben driepunter nodig om nog rol van betekenis te spelen
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

Waasland Beveren - KV Kortrijk

Waasland-Beveren en KV Kortrijk hebben driepunter nodig om nog rol van betekenis te spelen
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren en KV Kortrijk werken vanavond hun laatste wedstrijd van de heenronde in play-off 2 af. Beide ploegen hebben dringend een driepunter nodig om nog een rol van betekenis te spelen.

Waasland-Beveren sprokkelde de voorbije weken slechts één puntje, terwijl KV Kortrijk met twee punten uit twee wedstrijden ook nog niet kon winnen. Voor de volledigheid: Standard staat in de groep aan de leiding.

De Leeuwen krijgen vanavond alleszins de kans om zich extra te tonen aan de coach. Stijn Vreven en Waasland-Beveren gaan volgend seizoen ook sowieso met elkaar door.

Floriano Vanzo zal er alleszins bijlopen. De middenvelder kreeg aanvankelijk een schorsing van drie speeldagen, maar de Geschillencommissie sprak hem vrij.

Voor Kortrijk was het dan weer de eerste wedstrijd zonder Patrick Turcq. Al heeft dat natuurlijk geen impact op het sportieve luik. Leuk extraatje: Nebosja Pavlovic verlengde gisteren nog zijn contract in het Guldensporenstadion.

Houden de Waaslanders de punten thuis?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 156 euro op. Denk je eerder dat de roodhemden komen winnen op de Freethiel? Dan mag je maar liefst 162 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws