Volg de match tussen Cercle Brugge en Moeskroen live, samen met vele andere supporters.

Bij Cercle Brugge start Nardi in doel, bij Moeskroen speelt de naar Standard getransfereerde Amallah nog eens.
Nog een halfuurtje, veel volk is er nog niet op deze midweekwedstrijd in Jan Breydel.
1
Bal rolt op Jan Breydel!
Wat krijgen we te zien op Jan Breydel op deze dinsdagavond?
3
De thuisploeg meteen ten strijde, maar Bruno heeft de bal iets te ver van de voet en Vasic duikt er goed in.
7
Corner voor de thuisploeg, geen probleem voor Vasic - die hoogt klimt. Matig en gezapig begin.
10

Goal
De Belder is er plots doorheen en trapt meteen naar doel en scoort zo met een gekruiste bal. Afgekeurd wegens buitenspel, of komt de VAR nog tussen?
12
En nu is daar Bruno met een kans, maar hij mikt de bal op de paal!
15
Cercle blijft baas. Daarnet was er even appèl voor een strafschop, nu wordt er opnieuw een bal op de paal getikt. Hoe lang blijft de 1-0 nog uit?
19
Een Mexican Wave gaat door het stadion tijdens een blessurebehandeling. Dit is genieten. Dit is genieten.
22
Halfweg de eerste helft, een wissel ligt zich op te dringen bij de bezoekers.
25
En zo is de wissel een feit. Dione komt ingevallen. Wat mogen we van hem verwachten?
28
Ook Moeskroen laat zich nu toch een paar keer zien. Dat levert toch nog een en ander op hier in Jan Breydel, maar Nardi tikt alles weg voor het echt gevaarlijk wordt voorlopig.
30
Aan de ene kant appèl voor een strafschop, aan de overkant meteen een kans voor Cercle Brugge.
32
VAR komt tussen ... Penalty?
Owla, de VAR komt tussen en D'Hondt moet gaan kijken. Fluit hij dan toch strafschop voor Moeskroen?
32

Penalty
Penalty voor Moeskroen
Moeskroen krijgt zijn elfmeter voro het inglijden van Etienne.
33

Gemiste penalty
Mbaye Leye mist penalty
Ow ow ow, Mbaye Leye mist de dot van ene kans over de kooi van Nardi!
36
We kabbelen stilaan richting de rust. De match is iets meer in evenwicht.
39
Plots is De Belder er helemaal doorheen, maar hij mikt de bal nog naast! Er werd bovendien gefloten voor buitenspel.
42
Nu is het Leye die een grote kans mist. De bal wil er echt niet in, al pakt Nardi ook wel knap.
45
Met al die VAR-situaties krijgen we er liefst vier minuten bij in deze eerste helft.

Scheidsrechter
Rust
Cercle Brugge - Moeskroen: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:20
Rusten met 0-0!
Bijzonder komisch dat het 0-0 is bij de rust, want er gebeurde heel wat in deze 45 eerste minuten. Na de koffie dan maar?!
46
De bal rolt opnieuw.
47

Goal
Doelpunt van Mbaye Leye (Selim Amallah)
En zo maakt Leye zijn strafschopmisser meteen goed.
50
Aan de overkant Taravel met de gelijkmaker, maar afgefloten voor buitenspel - alweer!
53
 Gele kaart voor Xavier Mercier

55
Cercle Brugge begint nu opnieuw aan te vallen en zet druk op de bezoekende verdediging.
56
Vervangen Naomichi Ueda
Ingevallen Charles Vanhoutte

60
Knap schot van Etienne, Vasic titk over zijn kooi!
64
Cercle Brugge is aan het pompen. Schotje van Vanhoutte, naast!
68
Mexican Wave, ronde twee. Prachtige folklore in play-off 2!
70
Vervangen Taiwo Micheal Awoniyi
Ingevallen Frantzdy Pierrot

71
 Gele kaart voor Selim Amallah

72
Wat krijgen we nog in deze partij? Het kabbelt nu wat van links naar rechts.
76
Ook de thuisploeg gaat nog eens wisselen. Nog een kwartier voor Alioui.
76

Goal
Doelpunt van Frantzdy Pierrot (Frank Boya)
Pierrot is plots het straatje in op de counter en trapt de bal keihard in de bovenhoek.
76
Vervangen Yoann Etienne
Ingevallen Nabil Alioui

79
Komt er nog iets van de thuisploeg? Mercier nog eens diepgestuurd, maar die kan er niet bij.
82
En nog wat wissels om de administratie af te maken. Ook Sadiku en Decostere krijgen nog wat minuutjes.