cerCercle Brugge
beeBeerschot AC
Datum: 06/04/2013 20:00
Competitie: Play-off 3
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Jan Breydel
Live Grijpt Cercle laatste strohalm?
Grijpt Cercle laatste strohalm?
Foto: © SC

Cercle Brugge gaat op zoek naar zijn eerste punten in play-off III. Wils en Carvalho vervangen Dickoh en Godée. De geblesseerde Van Eenoo wordt vervangen door Kristof D'Haene. Opvallend: Alessio Staelens, zoon van, krijgt zijn eerste selectie. Wie wint in Jan Breydel? Volg het hier live mee.

Cercle verloor wedstrijd 1 van play-off III op het veld van Beerschot met het kleinste verschil. Daardoor hebben de Antwerpenaren nu zes punten meer dan De Vereniging. Nieuw verlies zou Cercle in vieze papieren kunnen brengen en zelfs een gelijkspel is niet meer voldoende.

Lukas Van Eenoo zal er niet bij zijn bij Cercle Brugge, hij heeft een scheurtje in de heup. Joey Godee was ziek, maar zit wel in de kern.

De selectie van Cercle Brugge: Bram Verbist, Braafhart Mitchell, Jo Coppens, Frederik Boi, Gregory Mertens, Stef Wils, Bernt Evens, Karel Van Roose, Michael Uchebo, Mush Bakenga, Arnar Vidarsson, Kristof D'Haene, Godee Joey, Hans Cornelis, Francis Dickoh, William Carvalho, Tim Smolders, Rudy, Joaquin Boghossian.

Bij Beerschot gaat Benito Raman opnieuw op zoek naar een levensbelangrijk doelpunt. Hij scoorde in wedstrijd 1 van PO III en staat al op vier doelpunten bij Beerschot.

Van Stijn Wuytens en Stijn Stijnen was het al duidelijk dat ze er niet zouden bij zijn tegen Cercle Brugge, maar nu hebben ook Mununga en Oztürk zich aan het rijtje afwezigen toegevoegd. Mununga heeft nog te veel last van de enkel en Oztürk heeft pijn aan het bovenbeen. Bodor is ziek, ook hij zal er niet bij zijn in Brugge.

De selectie van Beerschot: Marzo, D. Wuytens, Brillant, De Decker, Raman, Kennedy, Dayan, Suk, Losada, Ogunjimi, Van Langendonck, Chanot, Ojo, Deferm, Lépicier, Deloose, Bravo, Malul, Van Acker.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Cercle Brugge is favoriet. Als je 60 euro inzet op het feit dat de Bruggelingen winnen, kan je 126 euro verdienen. Een gokje op de bezoekers kan 186 euro opleveren. Een gelijkspel kan misschien de gulden middenweg zijn, goed voor 210 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws