Volg de match tussen Arsenal en Hull City live, samen met vele andere supporters.

Doelpunt van James Chester (Tom Huddlestone)

8

Goal
Doelpunt van Curtis Davies

15
Het gaat als een tierelier voor Hull City. Eerst Chester met de 1-0, daarna Davies met de 2-0 en nu zat Alex Bruce zelfs dicht bij de 3-0. De kopbal van de lijn gered door Gibbs.
17

Goal
Doelpunt van Santiago Cazorla

18
Met een prachtige vrije trap van Cazorla knokt Arsenal zich terug in de match: 1-2 en nog steeds maar 17 minuten bezig!
26
De eerste storm is wat gaan liggen, Arsenal probeert op balbezit richting gelijkmaker te gaan zoeken.
34
Sagna met een mooie actie, maar meer dan een corner zit er niet in. De corner wordt weggewerkt tot bij Ramsey, die verschroeiend uithaalt. Schot gekeerd.
45
We mogen stilaan gaan rusten. Arsenal probeerde de 0-2 van Hull snel te neutraliseren, maar verder dan een doelpuntje kwamen ze voorlopig niet.

Scheidsrechter
Rust
Arsenal - Hull City: 1-2

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
45 minuten scheiden Hull van historie. Kan Arsenal het rechtzetten?
60
 Gele kaart voor Tom Huddlestone

61
Vervangen Lukas Podolski
Ingevallen Yaya Sanogo

62
Arsenal heeft nu het balbezit en gaat echt op zoek naar de gelijkmaker. Het had een strafschop kunnen krijgen, maar de bal ging niet op de stip.

72
Een bal botst terug en daar is Koscielny om verwoestend uit te halen: 2-2. Op weg naar verlengingen hier?
75
Vervangen Stephen Quinn
Ingevallen Sone Aluko

80
Kieran Gibbs heeft de winning goal aan de voet, maar hij schiet roekeloos over. Het blijft spanning troef!
81
Ook een duwfout op Cazorla wordt niet gefloten. Dit hadden al 2 of 3 strafschoppen kunnen zijn voor The Gunners.
85
 Gele kaart voor Olivier Giroud

86
 Gele kaart voor Curtis Davies

90
Vijf minuten extra tijd hier in de FA Cup. En daarna mogelijk verlengingen.
90+3
En we gaan naar verlengingen hier in de FA Cup.
93
Giroud kopt tegen de lat! Wow, hier waren ze er dicht bij, maar we zitten vol in de verlengingen.
102
Vervangen Liam Rosenior
Ingevallen George Boyd

102
Nog weinig gebeurd hier in de verlengingen. Het blijft wachten op het verlossende doelpunt.
104
Cazorla krult een bal naast. We kabbelen richting einde van de eerste verlenging.