reaReal Madrid
dorBorussia Dortmund
Datum: 30/04/2013 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Halve Finales (T)
Stadion: Santiago Bernabeu
Gaat Lewandowski ook in Madrid ontploffen?
Frank Deckers
| 0 reacties
Gaat Lewandowski ook in Madrid ontploffen?
Foto: © SC

Vanavond moet Real Madrid de aartsmoeilijke opdracht aangaan om vier keer te scoren tegen Borussia Dortmund. De Koninklijke kan gelukkig wel beschikken over sterspeler Cristiano Ronaldo.

De pandoering die Real Madrid vorige week heeft opgelopen zindert ongetwijfeld nog na in de Spaanse hoofdstad. Lewandowski was een gesel voor de defensie van Real en kon maar liefst vier keer scoren. De vraag is of de Pool ook doelpunten kan maken in Bernabeu.

Afgelopen zaterdag heeft De Koninklijke wel vertrouwen getankt in de Madrileense derby. Het won met 1-2 op het veld van Atletico. Cristiano Ronaldo speelde uit voorzorg niet mee. De Portugees had zich tijdens de heenwedstrijd van de halve finale van de Champions League bezeerd aan zijn linkerdij. Gelukkig is hij er vanavond wel bij.

Revelatie

Borussia Dortmund heeft na twee landstitels op rij ook bewezen dat het zijn mannetje kan staan in Europa. De suprematie die de jongens van Jurgen Klöpp hebben getoond in Dortmund was buitengewoon.

Robert Lewandowski kon vier keer scoren en bezorgde zijn team daarmee de perfecte uitgangspositie, enkel Bayern München deed het nog beter door geen doelpunt tegen te krijgen.

Wie opent de score in Madrid? Waag gerust een gokje! Als je denkt dat Lewandowski het eerste doelpunt scoort, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 435 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws