Datum: 26/02/2014 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: 1/8 Finales (H)
Stadion: Veltins-Arena
Schalke op zoek naar stunt tegen Real Madrid
Schalke op zoek naar stunt tegen Real Madrid
Foto: © SC

Schalke 04 gaat vanavond op zoek naar een heuse stunt tegen Real Madrid. Het wil de Spaanse topper afhouden op weg naar de kwartfinales. Makkelijk wordt dat echter niet, beseffen ze in Gelsenkirchen.

Extra speciaal wordt het voor Klaas-Jan Huntelaar. De ex-speler van Real Madrid ziet de Koninlijke nu afzakken naar Gelsenkirchen. "Ik werd buitengesloten bij Real, maar ik koester geen wrok", aldus Huntelaar.

Nu hij terug fit is kan hij misschien mee helpen aan een heuse stunt, want tegen de leider uit Spanje lijken de Duitsers wel bijzonder hard de underdog.

Opvallend: het is de eerste keer dat Schalke en Real tegen elkaar spelen op het kampioenenbal, ook al zijn beide ploegen er vaak bij in de beslissende fases.

Kan Schalke 04 stunten?

Bij een stunt levert een gokje je al zomaar eventjes 432 euro op. Een gelijkspel? Dan mag je 288 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

En extra goed nieuws: er is een blessuretijdverzekering, waarbij elke gok tot 100 euro op juiste score, halftime/fulltime of de eerste of laatste doelpuntenmaker wordt terugbetaald als er in de blessuretijd wordt gescoord. Zet dus in!

Meer nieuws