Datum: 27/11/2013 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Lotto Park
Live Bruno houdt de hoop er in
Bruno houdt de hoop er in
Foto: © SC

Er zijn maar weinig zekerheden in het leven, maar één daarvan is dat Anderlecht vanavond moet winnen tegen Benfica als het nog Europees wil meespelen na de winterstop. Er wordt dus een glansprestatie verwacht en Van den Brom wil dat bereiken met een onuitgegeven elftal.

Door de schorsing van Sacha Kljestan moest Van den Brom sowieso gaan sleutelen aan zijn elftal, maar na de prestatie van zaterdag tegen Charleroi heeft de Nederlander al aangegeven dat er ook andere slachtoffers zullen vallen. Dinsdag liet hij zich op zijn persconferentie al ontvallen dat Dennis Praet centraal zal gaan spelen en dus moet of De Zeeuw of Milivojevic opgeofferd worden, want Gillet zal waarschijnlijk de plaats van Kljestan gaan innemen.

De kans is groot dat het de Serviër wordt die plaats moet ruimen. Niet dat De Zeeuw zoveel beter speelde, maar in de Champions League kan hij met zijn ervaring zeker iets bijbrengen. Vooraan moet Mitrovic de kritiek van zich afspelen, maar Van den Brom behoudt alvast het vertrouwen, want die andere diepe spits, Cyriac, zit niet eens in de wedstrijdselectie.

PSG: groepswinst?

Anderlecht bengelt met één punt uit vier wedstrijden helemaal onderaan maar kan zich mits winst tegen Benfica nog steeds moeien in het debat om de derde plaats.

In de andere wedstrijd heeft PSG genoeg aan een punt thuis tegen Olympiakos om zeker te zijn van de volgende ronde. Bij winst hebben de Parijzenaars de groepswinst te pakken. Ibrahimovic en co zullen zich dus zeker niet gaan inhouden.

Gaat Anderlecht straks stunten?

Kan Anderlecht straks stunten tegen Benfica? Waag gerust een gokje bij UNIBET. Een gokje van 60 euro kan u maar liefst 243 euro opleveren. Bij een gelijkspel strijkt u nog altijd 204 euro op. Stel eerst uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account? Open er dan een via DEZE WEBSITE en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws