acmAC Milan
ajaAjax
Datum: 11/12/2013 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Stadio Guiseppe Meazza
GROEP H: Zorgt Ajax voor een stunt in Milaan?
GROEP H: Zorgt Ajax voor een stunt in Milaan?
Foto: © SC

San Siro: de arena waar vanavond wordt beslist over winst en verlies, over de vetpotten van de Champions League of een Europese lente in de Europa League. Een duel op het scherpste van de snee tussen AC Milan en Ajax Amsterdam.

Niet minder dan 3000 fans maakten de trip van Amsterdam naar Milaan, om daar de barre koude te treffen. Het kwik flirt met het vriespunt, de wind voelt ijzig aan. Maar toch zal het stadion vanavond kolken, voor AC Milan tegen Ajax.

Voor trainer de Boer wordt het een bijzonder duel: hij kan Ajax richting Europese lente in de Champions League leiden, iets waar het twee jaar geleden al eens dichtbij was. Bovendien kwam hij drie jaar geleden aan het roer van Ajax en zijn eerste grote wedstrijd was er eentje in Milan: met doelpunten van de Zeeuw en Alderweireld werd het toen 0-2, een voorbode voor straks?

Barcelona zal ondertussen in eigen huis tegen het al uitgeschakelde Celtic proberen de groepswinst veilig te stellen. Een eenvoudige winst volstaat daarvoor, zelfs een puntendeling is voldoende.

Kan Ajax de volgende ronde bereiken?

Durf je te gokken op een winst van Ajax in het hol van de leeuw? In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je maar liefst 330 euro op. Als de wedstrijd eindigt op een gelijkspel, ben je ook al 224 euro rijker. Via deze link kan je alvast je gratis wedtegoed (60 euro) veiligstellen. Dan ben je maar een gokje van de rijkdom verwijderd.

Meer nieuws