Datum: 20/10/2015 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Mestalla
Pakt Gent eerste punten buitenshuis in de Champions League?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Voorbeschouwing Valencia-Gent

Pakt Gent eerste punten buitenshuis in de Champions League?
Foto: © photonews

AA Gent gaat vanavond op zoek naar de eerste punten buitenshuis ooit in een groepsfase van een Europese Beker. Met Valencia wacht de Buffalo's alvast een taaie klant.

Al is Alvaro Negredo er niet bij vanavond. De aanvaller van Valencia had kritiek op het spel van zijn club en vloog zonder pardon de tribune in. Paco Alcacer is niet meteen een evenwaardige vervanger voorin, maar versta ons niet verkeerd. Dit Valencia bulkt van het talent.

Andre Gomes, de centrale middenvelder, blies ons zaterdagavond weg tegen Malaga, Pablo Piatti en Sofiane Feghouli kunnen elke verdediging pijn doen en achterin staat er ook een stevig duo. Dit Valencia wordt een harde noot om kraken.

En AA Gent? Dat zal zoals wel vaker uitgaan van eigen sterkte. Het zit niet in Vanhaezebrouck om zich te veel aan te passen. "Ik ken trainers die heel vaak van systeem veranderen, maar dat werkt niet altijd, hé."

Bij de Buffalo's zal Van Der Bruggen alvast niet in actie komen, ook al reisde hij mee naar Valencia net als de geschorste Dejaegere. Het is afwachten of Moses Simon na zijn griep voldoende fit is en of Erik Johansson zijn helft tegen Moeskroen voldoende verteerde.

Valencia is de favoriet vanavond, dus zijn er met Gent mooie zaken te doen. Een goeie gok van zestig euro op de Gentenaars kan 480 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs gratis.

Meer nieuws