Volg de match tussen Liverpool FC en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

Ivan Kruzliak heeft de wedstrijd op gang gefloten.
3
Ito wordt een eerste keer de diepte ingestuurd, maar wordt afgevlagd voor buitenspel. Jammer.
6
Racing Genk is de eerste vijf minuten zonder kleerscheuren doorgekomen. De verwachte, furieuze start van Liverpool is uitgebleven.
8
Liverpool dwingt een eerste hoekschop af. Die wordt snel genomen, maar levert geen gevaar op.
14

Goal
Doelpunt van Georginio Wijnaldum (Onbekend Onbekend)
Na een warrige fase kan Wijnaldum de 1-0 tegen de touwen werken. De bal wijkt af op twee Genk-spelers, waarna Wijnaldum de bal tegen de touwen kan werken. Genk stond best goed en gaf nog geen kans weg, maar geeft de thuisploeg nu een vrijgeleide tot de 1-0 door veel te laks te verdedigen. Doodzonde.
19
Racing Genk probeert koers te zetten richting Alisson, maar is voorlopig veel te slordig in balbezit.
20:54
'You'll never walk alone' galmt door Anfield: dan weet je het wel. We zijn bijna klaar voor de aftrap.
22
Milner trapt van net buiten de zestien op doel, maar geen probleem voor Coucke. We wachten nog steeds op een eerste Genkse kans.
22
 Gele kaart voor Jhon Lucumí

24
Berge zit nog niet in de wedstrijd. Hij verliest het leer met veel Genkies voor de bal en een gevaarlijke counter als gevolg. Gelukkig brengt Coucke uiteindelijk redding.
30
Zonder dat Liverpool écht doorduwt, gaat het toch te vaak fout bij Genk. Zouden de spelers dan toch met podiumvrees kampen?
33
Genk knutselt eindelijk een echte aanval in elkaar. Alisson kan de voorzet van Maehle uiteindelijk zonder al te veel problemen pakken.
37
Salah versnelt en haalt vanuit een scherpe hoek uit. Zijn schot gaat voorlangs.
40
Dewaest geeft Salah een cadeautje, maar die trapt overhaast naast. Hier komt Genk goed weg.
40

Goal
Doelpunt van Mbwana Ally Samatta (Bryan Heynen)
Daar is Genk plots! Samatta kopt de hoekschop heerlijk tegen de touwen. Het is op een diefje, maar efficiëntie is ook een kwaliteit.
43
Daar is Genk opnieuw! Heynen trapt een half metertje naast.

Scheidsrechter
Rust
Liverpool FC - KRC Genk: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn er opnieuw aan begonnen. In Napoli - Salzburg stond het halverwege trouwens 1-1. Hirving Lozano wiste op slag van rust een vroege penaltygoal van Erling Braut Håland uit.
49
Origi besluit een versnelling hoger te schakelen. Hij haalt van ver uit, maar Coucke redt.
51
Racing Genk heeft vertrouwen getankt uit het doelpunt van Samatta. Berge wordt nu wel afgevlagd voor buitenspel.
53

Goal
Doelpunt van Alex Oxlade-Chamberlain (Mohamed Salah Ghaly)
Salah bedient Oxlade-Chamberlain, die uit de draai binnenschiet. 2-1.
59
Salah besluit even te flitsen op Bonfire Night. Hij passeert Dewaest met een schitterende beweging, maar trapt dan te flauw. Genk leeft nog.
61
Dewaest krijgt een prima kopkans, maar besluit in de handen van Alisson.
67
Het is al weer een hele tijd geleden dat Genk Alisson nog eens kon bedreigen. Maar één keer kan volstaan voor een doelpunt, zo leerden we in de eerste helft.
68
Vervangen Junya Ito
Ingevallen Dieumerci Ndongala

71
Bij Liverpool is Mané zich aan het klaarmaken. Klopp is er met één doelpunt voorsprong allesbehalve gerust op.