Volg de match tussen RB Leipzig en Club Brugge live, samen met vele andere supporters.

RB Leipzig - Club Brugge: 0-0

5

Goal
Doelpunt van Christopher Nkunku
Slechte start voor Club Brugge. Nkunku kan namelijk al vroeg de score openen voor de thuisploeg: 1-0!
11
Bijna het antwoord van Club Brugge! Vanaken trapt op Gulacsi.
22

Goal
Doelpunt van Hans Vanaken (Charles De Ketelaere)
Club Brugge zocht naar de gelijkmaker en wordt daar nu voor beloond. De Ketelaere bedient Vanaken en die legt de gelijkmaker tegen de touwen!
36
Weinig kansen in de laatste 10 minuten. De kopbal van Poulsen ging naast en ook Club Brugge kreeg niet veel kansen meer bij elkaar gevoetbald.
40

Goal
Doelpunt van Mats Rits (Hans Vanaken)
Club Brugge komt zowaar op voorsprong! Een voorzet van Mata is iets te ver, maar Vanaken maakt er nog iets van. De middenvelder legt de bal terug tot bij Rits en die heeft de bal maar binnen te tikken.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

48
Kan Club Brugge haar voorsprong in de tweede helft vasthouden? Het worden nog 45 spannende minuten!
54
De thuisploeg is goed uit de kleedkamer gekomen, maar Club Brugge houdt het achterin goed gesloten.
56
Kopballetje van Forsberg. Mignolet kan de bal makkelijk klemmen.
58
Vervangen Dominik Szoboszlai
Ingevallen André Miguel Valente Silva

68
Club Brugge houdt voorlopig al bij al makkelijk stand. RB Leipzig raakt maar niet voorbij de defensie van de Belgische landskampioen.
68
Vervangen Kamal Sowah
Ingevallen Ignace Van Der Brempt

72
Geen 1-3!
Noa Lang lijkt voor de 1-3 te zorgen, maar de Nederlander stond buitenspel. Het doelpunt gaat dus niet door.
72
Vervangen Charles De Ketelaere
Ingevallen Wesley

79
Hier komt Club Brugge goed weg. Mignolet lijkt te laat zijn op Nkunku, maar de scheidsrechter ziet er geen graten in. Ook de VAR grijpt niet in.